Beskrivning

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick: Enheter är i mycket fint skick
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

5-tumskombination med fantastiska funktioner för pengarna
- Färgskärm med knappar och hög kontrast
- Inbyggt DownVü-ekolod med de allra skarpaste bilderna¹
- Inbyggt 500 W (RMS) HD-ID™-ekolod (4 000 W topp-till-topp)
- 5 Hz intern GPS uppdaterar position och kurs 5 gånger per sekund
- Snabbfäste för lutning/vridning

echoMAP 52dv har en 5-tums färgskärm med hög kontrast och automatisk justering av bakgrundsbelysningen. Snabb, följsam 5 Hz GPS/GLONASS-mottagare uppdaterar din position och kurs 5 gånger per sekund vilket ger en följsam förflyttning på skärmen. Den hanterar även Minn Kota®- och MotorGuide®-trollingmotorer med integrerade givare. Kombinationens sladdar ansluts direkt i fästet så att du snabbt kan installera och koppla bort enheten från strömkällan och fästet. Akterspegel- och trollingmotorfäste medföljer.

Det skarpaste ekolodet
Garmin DownVü™-ekolodet ger dig en nästan fotografisk bild ner till 230 meter under båten. Du ser tydligt struktur, nedsänkta föremål och fisk! Traditionellt Garmin HD-ID-ekolod och DownVü-ekolod kombineras i en givare. Den kan även hantera HD-ID för Minn Kota- och MotorGuide-trollingmotorer med integrerade givare. echoMAP 52dv har också ekolodsinspelningsmöjlighet som koordinerar tidpunkten med din båts position och sparar digital information som kan spelas upp på en dator med vårt kostnadsfria planeringsverktyg HomePort™. Använd kabeln för delning av användardata för att dela waypoints och rutter mellan flera enheter.

Lägg till extrafunktioner med BlueChart g2 Vision
Med BlueChart g2 Vision SD-kortet (tillval) kan du lägga till en helt ny dimension av exceptionella funktioner i din plotter.

- MarinerEye-vy eller FishEye-vy ger dig 3D-perspektiv, både ovanför och under vattenlinjen.
- Högupplösta satellitbilder och flygfoton hjälper dig att orientera i obekanta områden.
- Auto Guidance-tekniken använder sjökortsinformationen utifrån din båts förutsättningar och föreslår en rutt som du kan följa – en rutt som undviker hinder, grunt vatten och annat som kan vara i vägen. Ange bara din destination så tar dig Auto Guidance dit längs en säker rutt.

Kurs och position uppdateras 5 gånger per sekund
Snabb, följsam 5 Hz GPS/GLONASS uppdaterar din position och kurs 5 gånger per sekund för att göra rörelsen på skärmen mer sammanhängande. Det går snabbt och enkelt att spara upp till 5 000 waypoints och hitta tillbaka till dina hemliga fiskeställen.

Ta med din echoMAP
När du inte längre befinner dig ute på sjön är det enkelt att förvara din echoMAP på ett säkert sätt. Du slipper besväret med att ansluta och koppla bort kablar från enheten eftersom kablarna ansluts direkt i fästet. På så sätt kan du snabbt installera och koppla bort din echoMAP från strömkällan och fästet.

¹Gäller endast versioner med medföljande givare. Versioner utan givare har stöd för Garmin DownVü/SideVü-givare, säljs separat.

Anslutningar:
Spänning 4-pin
Ekolod/downvu 4-pin ( ingår inte med enheter )

Kompatibel med ett flertal givaralternativ tillsammans med adapterkabel till enhetes 4-pin uttag.

Objektnr 638 865 185

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 16 aug 12:06

Garmin ECHOMAP 52DV+BlueChart G3 VEU721L 2022

Pris

4 800 kr

HAPPYBEGAGNAT

Malmö, Sverige

4.9

HAPPYBEGAGNAT

Företag

53 omdömen

Läs omdömen