Beskrivning

Dvs plug play bara sätt i enheter och kör allt fungerar som de ska

Täckning över HELA EUROPA,AFRIKA,MID EAST och INDIA Baserade på officiella sjökort och privata källor för att tillhandahålla sjömärken, lodade djup, djupkonturer, tidvatten och strömmar samt detaljerade hamnar och marinor Med funktionen skuggning för grunt vatten får du djupskuggning på en användardefinierad nivå som hjälp vid navigering Avancerad

sjökortsinformation Avancerad

sjökortsinformation Detaljerade sjökort hjälper båtförare att styra båten in och ut ur hamnen utan problem. Ger täckning av nautiska data runtom i världen och inkluderar kuster, hamnar, kanaler och navigerbara sjöar och floder.

microSD™-/SD™-kortkrav Se till att enheten är kompatibel med den här produkten innan du genomför köpet.

Visa begränsningar med vissa marina kartprodukter. För att visa och använda kartorna på det här kortet måste du ha en enhet med en microSD-/SD-kortplats. Kartor på ett microSD-/SD-kort kräver en enhet för att visas på en dator med BaseCamp™. BaseCamp™ eller HomePort™.

Kartuppdateringar till reducerat pris är inte tillgängliga för dessa kort. Om du vill uppdatera kartorna måste du köpa ett nytt kort som innehåller de senaste kartdata. microSD-/SD-kortpaketet innehåller ett microSD-kort och en SD-kortadapter.

Objektnr 638 917 475

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 27 jul 22:03

Garmin Bluechart G3V 2023 HELA EUROPA AFRIKA MID EAST INDIAN

Utropspris

|0 Bud

1 799 kr

Slutar om

Dalilo63

Malmö, Sverige

4.9

Dalilo63

Verifierad

Toppsäljare

614 omdömen

Läs omdömen