Garmin GPSMAP 64 INGÅR 3 ST KORT BLUECHART VER 2016 +CITY NAVIGATOT 2018+V5 PRO

40 besökare
 • Utropspris 2 299 kr
 • Slutar 17 jan 12:39 1 dag 9 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  • DB Schenker (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Om säljaren

Beskrivning

Säljer nu en Garmin GPSmap 64 i fint skick .

Passa på och fynda nu, på våren sommaren flyger priserna iväg

Garmin GPSMAP 64 för både sjökort och land

INGÅR KORT

Kort 1.Ingår Garmin Friluftskartan Pro v5 som täcker hela Sverige Senaste version

Kort 2. Garmin BlueChart g2 Vision HD VEU711L Sweden South V 2016

Kort 3. Ingår City Navigator Nord East Europa senaste Version 2018

Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår

-GPSMAP 64
-Bill adapter för ladda gps i bill
-USB-kabel
-2 st batteri
-karbinhake
-2 st kort innehållande kartor på minnes kort med SD adapter
Den en st City Navigator Nord East Europa senaste Version 2018 ingår in enheter internminne inte på minnes kort

Ops KORTET är på minnes kort V5 + BLUECHART är som dvs Plug&Play.

Fungerar fungerar också på flera andra Garmin enheter med stöd för kartan.

Tex Nuvi, Zumo, Etrex, Montana, GPSmap, Oregon, Colorado, Astro osv.

Kortet skickas i 2 st microSD kort med SD-adapter

Robust, komplett handhållen enhet med GPS och GLONASS
Färgskärm på 2,6 tum som fungerar lika bra i starkt solljus som i mörker
GPS- och GLONASS-mottagare med quad helix-antenn och hög känslighet
Utomhusoptimerat dubbelt batterisystem
4 GB internminne och plats för microSD™-kort
250 000 förinlästa cacheplatser för papperslös caching från Geocaching.com

Robusta handhållna GPSMAP® 64 har en GPS- och GLONASS-mottagare med hög känslighet och en quad helix-antenn för snabb anslutning och överlägsen mottagning. 4 GB internminne ger gott om utrymme för spår och cacheplatser, det finns även plats för ett microSD-kort, vilket gör att du kan använda flera kartor. Den har också ett utomhusoptimerat dubbelt batterisystem.

Positionen

Med sin quad helix-antenn och högkänsliga GPS- och GLONASS-mottagare tar GPSMAP 64 snabbt och exakt reda på din position och behåller positionen också i tät skog och i djupa dalar. Fördelarna är tydliga – oavsett om du befinner dig under stora täckande träd eller bara nära höga byggnader eller träd kan du lita på att GPSMAP 64 hjälper dig att hitta rätt när du som bäst behöver det.

Förlita dig på utomhusproffset

GPSMAP 64 är en fullt utomhusoptimerad handhållen GPS-enhet. Varje funktion i den här enheten har utformats för att fungera tillförlitligt i de tuffaste och mest krävande miljöer. För att garantera utmärkt läsbarhet under alla omständigheter har GPSMAP 64 en ljusstark 2,6-tums färgskärm som går att läsa i solljus och är lätt att hantera med alla sorters handskar i skakig, kall eller våt miljö, eftersom den har ett knappbaserat användargränssnitt. För att garantera bekvämlighet och maximal frihet när du är på resande fot, kan du använda ett batteripack för bekväm laddning i enheten eller vanliga AA-batterier. När GPSMAP 64 är fulladdad håller den i upp till 16 timmar, vilket ger dig tillräckligt med batteritid på en dagstur med oväntade fördröjningar.

Utforska terrängen
GPSMAP 64 levereras med omfattande navigeringsfunktioner. Använd waypoints, spår och rutter för att navigera tryggt utanför lederna och när du behöver hitta hem på ett säkert sätt kan du använda TracBack-funktionen.

Lägg till kartor
Det är enkelt att lägga till fler kartor till GPSMAP 64 med vårt utbud av detaljerade topografiska och marina kartor och vägkartor. Med 4 GB minne och en microSD-kortplats kan du lätt hämta en av Garmins

högkvalitativa Topo-kartor och ge dig av, ansluta BlueChart® g2 förinlästa kort för en fantastisk dag på vattnet eller City Navigator NT® kartdata för vägledning sväng för sväng på vägar (se kartfliken för kompatibilitet). Tack vare att GPSMAP 64 även har funktioner för BirdsEye™ Select-kartor kan du kan läsa in högkvalitativa rasterkartor i din enhet och integrera dem med dina övriga kartor. 64 är dessutom kompatibel med Garmin Custom Maps, ett kartformat som gör att du enkelt kan omvandla papperskartor och elektroniska kartor till hämtningsbara kartor för din enhet kostnadsfritt.

Hitta det roliga
GPSMAP 64 har funktioner för papperslös geocaching med 250 000 förinlästa cacheplatser med tips och beskrivningar från Geocaching.com och har 16 timmars batteritid. Om du slutar skriva ut på papper hjälper du miljön och förbättrar effektiviteten. I GPSMAP 64 lagrar och visar du viktig information såsom plats, terräng, svårighetsgrad, tips och beskrivningar – inga fler manuellt inmatade koordinater eller pappersutskrifter! GPSMAP 64 är tunn och lätt och en perfekt följeslagare på alla utomhusaktiviteter.

Planera nästa tripp
Ta kontrollen över ditt nästa äventyr med Garmins kostnadsfria programvara BaseCamp™. Här kan du visa och organisera kartor, vägpunkter, rutter och spår. Med BaseCamp kan du till och med berätta om dina senaste utomhusaktiviteter på ett nytt och imponerande sätt genom att skapa Garmin-äventyr som du enkelt kan dela med vänner, familj och andra äventyrare. BaseCamp visar topografiska kartdata i två eller tre dimensioner på datorn, inklusive konturlinjer och höjdprofiler.