Garmin Colorado 400T Friluftskartan Pro V6+ city navigator Hela Europa 2020

16 visningar
 • Utropspris 1 999 kr
 • Slutar 15 jul 11:24 5 dagar 11 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  PostNord spårbart paket 55 kr
  Avhämtning: Malmö
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Säljer Nu en mycket fint skick Garmin
Garmin Colorado 400T Friluftskartan Pro V6+ city navigator hela Europa 2020 ingår

Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges.

Kortet skickas i ett st microSD kort med SD-adapter.

Ta spår med Colorado 400t. Denna robusta, avancerade handhållare är fullpackad med detaljerade topografiska kartor för alla dina vandringsäventyr, för att inte tala om 3D-kartvy, en högkänslig mottagare, barometrisk höjdmätare, elektronisk kompass, SD ™ -kortsplats, bildvisare och färgvisning. Byt ut spår, waypoints, rutter och geocaches trådlöst mellan liknande enheter. När det blir tufft leder Colorado vägen.

Utforska Backcountry i 3-D

Colorados förinstallerade amerikanska topografiska kartor, 3D-kartvy och en inbyggd världskarta baskarta med skuggad lättnad ger dig alla verktyg för allvarlig klättring eller vandring. Kartdetaljer inkluderar nationella, statliga och lokala parker och skogar, tillsammans med terrängkonturer, höjdinformation, stigar, floder, sjöar och intressanta platser. Om du undrar hur brant den kullen verkligen är, hjälper Colorado 3-D kartvy dig att visualisera din omgivning - vilket ger dig ett bättre perspektiv på höjden.

Dela trådlöst

Med Colorado 400t kan du dela dina waypoints, spår, rutter och geocaches trådlöst med andra Colorado-användare. Nu kan du skicka din favoritvandring till din kompis för att njuta eller platsen för en cache att hitta. Det är enkelt att dela data. Välj bara "skicka" för att överföra din information till andra Colorado-enheter.

Kör på. Hitta kul

Colorado, intuitivt och roligt, har ett Rock ‘n Roller®-ingångshjul för enkel enhandsbetjäning och stöder Geocaching.com GPX-filer för att ladda ner geocaches och detaljer direkt till din enhet. Anpassa Colorado: s gränssnitt baserat på din favoritaktivitet. Till och med visa upp foton på dina utflykter med bildvisaren. Colorado är den smala, lätta och vattentäta, den perfekta följeslagaren för alla dina utomhusaktiviteter.

Behåll din fix

Med sin högkänsliga, WAAS-aktiverade GPS-mottagare, lokaliserar Colorado 400t din position snabbt och exakt och upprätthåller sin GPS-placering även i tunga skydd och djupa canyoner. Fördelen är tydlig - oavsett om du befinner dig i djupa skogar eller bara i närheten av höga byggnader och träd, kan du räkna med Colorado som hjälper dig hitta ditt sätt när du behöver det mest.

Få dina lager

Colorado 400t har en inbyggd elektronisk kompass som ger bärande information även när du står still, och dess barometriska höjdmätare spårar förändringar i tryck för att fastställa din exakta höjd. Du kan till och med använda höjdmätaren för att plotta barometriskt tryck över tid, vilket kan hjälpa dig att hålla ett öga på förändrade väderförhållanden.

Anslut och gå

Anslut bekvämt förhandsbelastade SD-kort för alla dina utomhusaktiviteter på land eller vatten (se kartfliken för kompatibla kartor). Sätt bara in ett MapSource-kort med detaljerade gatukartor, och Colorado ger vägvisningar till din destination. Lägg till detaljerad spårinformation genom att köpa ytterligare TOPO-kartor för nationalparker och mer. Kortspåret finns i det vattentäta batterifacket, så du behöver inte oroa dig för att bli våt.

Ansluta

Du har varit upptagen med att utforska och nu vill du lagra och analysera dina aktiviteter. Med en enkel anslutning till din dator och till Internet kan du få en detaljerad analys av dina aktiviteter och skicka spår till din utomhusenhet med Garmin Connect ™. Denna enstanssajt erbjuder en aktivitetstabell och låter dig se dina aktiviteter på en karta med Google ™ Earth. Utforska andra rutter som laddats upp från över 12 miljoner kunder och dela dina erfarenheter på Twitter® och Facebook®. Att komma igång är lätt, så kom dit, utforska och dela.

Colorado 400t: För äventyr i alla riktningar.