Beskrivning

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick:
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

Enastående GPS-spårningssystem till jakthundar
Är du trött på att lägga större delen av jaktdagen på att söka efter din hund i besvärlig terräng och vegetation? Från och med nu så är det du själv som avgör när jakten är över för dagen samtidigt som du hela tiden under jakten har full kontroll på var din eller dina hundar befinner sig.

Astro 220 Nordic kommer att revolutionera din jakt med hund och ge dig fullständig kontroll. Detta unika system ger dig kontinuerligt din hunds position och visar exakt var han eller hon befinner sig, antingen med distans och riktning eller direkt på en karta.

På med halsbandet och kör igång
I ett Astro-system ingår en robust handburen GPS-enhet med skarp färgdisplay och det vattentäta och stryktåliga hundhalsbandet DC 40. Ingår inte måsta köpa separat Halsbandet har en integrerad högkänslig GPS-mottagare och en smidig VHF-antenn samt uppladdningsbart batteri. Allt är noga avvägt så att GPS antennen alltid pekar uppåt för bästa tänkbara mottagning. För att komma igång tar du bara med din Astro ut i naturen och slår på både handenheten och halsbandet för att få GPS-mottagning. Synkronisera enkelt handenheten med halsbandet helt trådlöst (görs bara vid fösta användningstillfället). Fäst halsbandet på hunden och sedan är det bara att släppa iväg han eller henne. Ingen annan installation krävs.

Spåra hundarna utan att se dem
Så ofta som var femte sekund kan din hunds DC 40 sända dess position till din handburna enhet och du kan se hundens aktuella position och ett spår som visar exakt hur den har rört sig direkt på handenhetens kartsida. Slå över till sidan ”Dog Tracker” för att på en kompass se i vilken riktning hunden befinner sig i samt hur stort avståndet är mellan dig och hunden. Du kan även om hunden springer, sitter eller står stilla.

Astro har en högkänslig GPS mottagare, vilket gör att du kan spåra din hund även i tät vegetation. DC 40 har stöd för två frekvenser vilket gör att du kan ha upp till 20 hund-ID, och spåra upp till 10 hundar samtidigt Detta minskar risken för att störningar skall uppstå mellan sändare då man jagar många i samma område. Du har dessutom möjlighet att via en 4-siffrig PIN-kod låsa kommunikationen med din hund så att ingen annan kan se var den befinner sig. Räckvidden är upp till hela 11 kilometer beroende på terrängen. Bästa räckvidd uppnår man i plan öppen terräng.

Markera dina troféer
Efter att du fällt din trofé, markera då enkelt platsen med Astros Covey Counter™, en speciell waypoint som sparar den exakta positionen, tid på dygnet samt höjden för platsen. Givetvis kan du även enkelt markera andra platser så som var du ställt bilen, jaktstugan, jakttorn, pass mm för att enkelt hitta tillbaka till dessa. Astro har en rad valbara jaktrelaterade waypointikoner att välja bland som visas på kartan.

Upplev en komplett GPS
Astro kommer vara ett av din viktigaste hjälpmedel då du är ute och jagar. Men den kommer också alltid se till att du hittar tillbaka också, till och med hela vägen hem faktiskt. Astro har alla de funktioner som återfinns i Garmins övriga topp-modeller inom outdoor segmentet. Funktioner som barometrisk höjdmätare, elektronisk kompass, plats för microSD™ kort, jakt- och fiskekalender, areaberäkning samt att den är helt vattentät enligt IPX7-standard. Du kan enkelt via microSD™ kort komplettera med detaljerad kartografi, så som Friluftskartan Pro™ (topografi), BlueChart® (sjökort) eller City Navigator® (vägkartografi).

Snabb lokalisering
Den högkänsliga GPS-mottagaren med HotFix™ lokaliserar satelliterna snabbt och bibehåller mottagningen i såväl tät skog som djupa dalgångar. Oavsett var du befinner dig, kan du räkna med att Astro® 220/DC40-halsband alltid är redo att visa vägen.

Fysiska egenskaper
Storlek = BxHxD. Vikt inkl batterier.
Storlek:57 x 159 x 32 mm
Skärm storlek:38 x 56 mm (2.7")
Skärmupplösning:160 x 240 pixels
Skärm:TFT 256 färgers
Vikt:185 g
Battery:2 x AA
Battery life, max:24 timmar
Vattentät:IPX7 (1 m, 30 min)
Högkänslig mottagare:+
Kommunikation:USB
Karta & Minne
Inbyggd karta:Grundkarta
Möjlighet till detaljerad karta:+
Plats för minneskort:microSD™
Waypoints:1000
Rutter:20
Spårpunkter:10000
Funktioner
Elektronisk kompass:+
Barometrisk höjdmätare:+
Jakt- och fiskekalender:+
Sol- och måninformation:+
Arealberäkning:+

Objektnr 637 109 858

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 28 jul 12:18

Garmin Astro 220 Nordic+Friluftskartan Pro v6

Pris

2 700 kr

HAPPYBEGAGNAT

Malmö, Sverige

4.9

HAPPYBEGAGNAT

Företag

51 omdömen

Läs omdömen