Beskrivning

Enheter är i mycket fint skick
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges ingen ekolod givare
Snälla kolla på alla bilderna innan ni köpar

Medföljer Enheter

-Inkl Navionics Platinum+EU645L Skagerrak & Kattegatt 2023 Version

Ops!! Navionics Platinum EU645L Skagerrak & Kattegatt 2024 det Kortet med följer enheter. Kortet är inte ansluten till enheter ska fungerar utmärkt på andra enheter också som stöd för Navionics.Bara kort värd 4000 kr

Lättanvänd display med multi-touch
GO-serien är mycket lättanvänd med intuitiva pekskärmskontroller som smartphone- och surfplatteanvändare genast känner igen. Anpassa startskärmen med de funktioner som du använder mest och visa det du behöver direkt på skärmen med justerbara delade skärmvyer.

Plotternavigering och waypointhantering
Simrad GO-serien är displayer med sjökortsplottrar med kompletta funktioner och stöd för ett brett utbud med kartografialternativ, inklusive C-MAP®-, Navionics®-, C-MAP Genesis®- och NV Digital®-sjökort. Märk waypoints med ett lätt tryck och tilldela dem namn så att du enkelt kan känna igen dem under din nästa resa.

Hitta fisk med CHIRP och StructureScan® HD-sidobilder
Lägg till en kompatibel givare, så blir din display från GO-serien ett kraftfullt ekolod, komplett med CHIRP-teknik för tydlig fiskdetektering i hela vattenpelaren. Med en HDI- eller TotalScan-givare ger din display också StructureScan HD-sidobilder för en verklighetstrogen vy över fiskstimmen under och runt båten.

Vidga dina vyer med en Simrad-radarlösning
Simrad GO12 XSE är en komplett radardisplay med plug-and-play-anslutning till Simrad Broadband 3G™, Broadband 4G™ och Halo™ Pulse Compression-radarsystem. Kryssa tryggt genom trånga hamnar, navigera säkert vid dålig sikt, håll ett öga på avlägsna vädersystem och hitta flockar av ätande fåglar som skvallrar om bra fiskeställen. Automatisk inställning hjälper till att ge en tydlig radarbild i alla förhållanden, medan radarlager kombinerar radardata med navigeringskartor för en lättolkad vy över omgivningarna (kräver extern headingsensor).

Enklare navigering med automatisk ruttdragning
Med automatisk ruttdragning blir det lika enkelt att navigera båten som att köra bil, vilket hjälper dig att planera en rutt och komma igång med mindre fördröjning. Välj bara en destination, så får du förslag på den kortaste och tryggaste vägen på displayen. Den här funktionen är tillgänglig med sjökort för Navionics+ eller Navionics Platinum (automatisk Navionics Dock-to-dock-ruttdragning) och sjökort för C-MAP MAX-N+ (C-MAP Easy Routing).
* Funktionen för automatisk ruttdragning är endast tillgänglig i Nordamerika.

Direktsupport för Navionics® SonarChart™
Upplev de mest uppdaterade sjökorten ute på vattnet med Navionics SonarChart Live. Den här funktionen är endast tillgänglig med Navionics-sjökort och skapar djupkonturer med hjälp av livesända ekolodsdata från din displays inbyggda ekolod. Resultatet visas på din GO-display och uppdateras i realtid under din båttur.

Cruiseplottervy
Simrad GO-serien har utformats för motorbåtar och erbjuder en unik cruiseplottersida som sammanställer viktiga navigeringsdata och sjökort på en lättläst display.

Kompatibel med Simrad SonicHub®2
Den valbara SonicHub®2-modulen är en utmärkt följeslagare till din display från GO-serien. Med black-box-ljudsystemet strömmar du musik från Bluetooth®-anslutna surfplattor, smartphones och andra mobila enheter och behöver därför inga separata enheter.

Inbyggd trådlös anslutning
Med Simrad GO-serien har du åtkomst till onlinetjänster och hämtar exempelvis enkelt trådlösa kartor och programvaruuppdateringar via vilken trådlös hotspot som helst. På vattnet ansluter du Simrad GO-skärmen till din mobila enhet, så att skärmen på din smartphone speglas eller du får komplett fjärrstyrning på din surfplatta via den kostnadsfria Link-appen.

* Inbyggd GPS-mottagare fungerar med alla fästesmonterade installationer och med infälld montering på de flesta glasfiberskrov.

Viktiga funktioner:
- Lättanvänt flertryckningsgränssnitt
- Radardisplay för Simrad Broadband 3G™/4G™ och Halo™ Pulse Compression-radar
- Stöd för det bredaste utbudet av sjökort
- 12-tums widescreen med ljusstark LED-bakgrundsbelysning
- Inkluderar TotalScan™ -givare för CHIRP-ekolod med medelhög/hög frekvens och StructureScan® HD-bilder
- Kompatibel med Simrad WM-3 SiriusXM-satellitvädermodul (endast Nordamerika)

Objektnr 637 696 769

Visningar 108

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 12 jul 20:26

Simrad GO12 XSE Inkl Navionics Platinum+EU645L Skagerrak & Kattegatt 2024

Såld för

8 000 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

dev63

Malmö, Sverige

4.8

dev63

Verifierad

76 omdömen