Auktionen är avslutad.

Guldpass till Diggiloo - entré till alla shower i sommar

 • Avslutad 17 dec 12:02
 • Vinnande bud 3 850 kr sorensan ()
 • Frakt DB Schenker Fri frakt
 • Säljare KrallEntertainment (2) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Guldpass till Diggiloo - entré till alla shower i sommar

1 667 besökare
 • Slutpris 3 850 kr
 • Slutade 17 dec 12:02 Avslutad
 • Bud () 42 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: sorensan
 • Frakt
  • DB Schenker (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Om säljaren
  Musikhjälpen

  Den här säljaren säljer till förmån för Musikhjälpen

  Se alla auktioner

Beskrivning

Proppfylld med några av våra mest folkkära artister, grymma dansare och ett förstklassigt band – Sveriges soligaste sommarturné Diggiloo är tillbaka för att återigen bjuda på tre timmar underhållning. Det blir härlig musik, massor av skratt och en stor dos kärlek precis som vanligt! Om du gillar Diggiloo kommer du älska 2019 års årgång. Jessica Andersson, eller ”mamma Diggiloo” som hon också kallas, är tillbaka och det är veteranen Magnus Carlsson också. Även vår egen programledare David Lindgren syns på scenen igen tillsammans med Mariette som hoppar på världens bästa sommarjobb för andra året i rad. John Lundvik gör Diggiloo-debut liksom countrystjärnan Mimi Werner. De får dessutom sällskap av stjärnornas stjärna! Casper Janebrink tar med sig alla Arvingarna ut i gröngräset. På humorsidan gör Thomas Petersson comeback på Diggiloo-scenen.

Nu har du chansen att buda hem två stycken guldpass som gäller som entré till ALLA Diggiloo-shower hela sommaren!
I guldpassen ingår:
- Entré samt våra bästa lediga platser på plats på varje show
- På en valfri ort (måste meddelas innan) får ni även en backstage-visning samt artistträff innan showen med möjlighet att ta selfies och få autografer från artisterna. Ni får även ett signerat kit med souvenirer att ta med hem. Under den här showen sitter ni dessutom på våra absolut finaste platser, precis framför catwalken.

Villkor:
- Vinnaren av auktionen bekostar själv eventuella resor till spelorterna
- Passen gäller som entré för en person/guldpass
- Vi reserverar oss för avvikande sektioner och slutsålda föreställningar
- Vinnaren av auktionen kommer få guldpassen och information skickade till sig via mail i god tid innan showen

Alla har rätt att funka olika
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Människor med funktionsnedsättning är bland världens mest marginaliserade grupper och enligt uppskattningar går så många som 9 av 10 barn med funktionsnedsättning inte i skolan. Genom Musikhjälpen kan projekt stödjas som jobbar för inkluderande skola och vård och ökad kunskap i samhället. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse så kontrollera att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.
I enlighet med dataskyddsförordningen lagrar Radiohjälpen personuppgifterna till den som vinner auktionen under tre år. Lagringen har ett administrativt syfte och möjliggör service till vinnaren.