Auktionen är avslutad

2st NYA bältesväskor för mobil, verktyg etc | 15 x 10,5 x 6,5cm| Nypris 329kr SB

Avslutad
28 nov 17:54
Vinnande bud
139 krbjörnbär63(1 bud)
Frakt
49 kr PostNord spårbart paket, 59 kr PostNord frimärke
Säljare
NovaSweden (5 703) Mer från säljaren

Har du en liknande? Sälj den här

Se hela annonsen

Har du en liknande?
Sälj den här

Beskrivning

Oanvänt
2st NYA bältesväskor herr liten molle taktisk väska för mobiltelefon verktyg tillbehör servitörväska EDC Pouch midjeväska och två lappar kardborreban | Nypris 329kr

En artikel innehåller två taktiska fickor och två lappar. Molle-väskans storlek: 15 cm x 10,5 cm x 6,5 cm. Utsidan av den lilla väskan är tillverkad av slitstark 600D-nylon för långvarig användning. Insidan av molle väskan är gjord av en vattentät beläggning för att förhindra att dina föremål blir våta i fuktig miljö.

De två vertikala remmarna och metallstängningen på baksidan gör att du kan lägga till den militära bältesväskan som en extra ytterficka till stridsvästar, taktiska ryggsäckar eller annan taktisk utrustning. edc-väskan har en stor kapacitet och det finns en innerficka. Denna mångsidiga väska erbjuder gott om lagringsutrymme för små föremål som skulle ha begravts i din huvudryggsäck.

Med tvåvägsdragkedjorna kan du snabbt stänga höftfickan från båda sidor eller bara komma åt sidan av verktygspåsen utan att öppna den helt. Denna molle tillbehörspåse är perfekt för att lägga till extra lagringsutrymme till din ryggsäck, lätt att installera och hålla vad som än behövs.

Dessa tillbehör är perfekta för camping och vandring eller dagligt bruk. Du kan också låta fantasin flöda vild och fästa den på din cykel/motorcykel eller den till din hunds väst. Mångsidiga väskor gör ditt liv enklare och lyckligare.

-=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=- =-=--=-=-=-=-
- Betalning ska ske inom 5 arbetsdagar
- Samfraktar så kolla gärna våra övriga annonser för fler fynd!
- God service och kommunikation, även efter köp!
- Vi svarar på meddelanden 07.00 - 18.00 (ej helger)
- Alltid nöjd-kund och funktionsgaranti!
- Skickas inom 1-4 arbetsdagar (ej helger)
- Välj mellan Schenker eller Postnord (snabbast)
- Lämnas till ombud förmiddagar Måndag, Onsdag och Fredag!