Beskrivning

PRODUKTBESKRIVNING

Upplev en ny nivå av ljudkvalitet och komfort med Bose QuietComfort 45 trådlösa hörlurar. Med branschledande brusreduceringsteknik kan du njuta av en omslutande ljudupplevelse utan distraktioner från omgivande buller. Oavsett om du reser, arbetar eller kopplar av hemma, kommer dessa hörlurar att skapa en lugn och fokuserad miljö för dig.

Med den trådlösa Bluetooth-anslutningen kan du enkelt ansluta till dina enheter och njuta av musik, filmer och samtal utan sladdar som trasslar. Den förbättrade batteritiden på upp till 24 timmar låter dig njuta av ditt favoritinnehåll under en hel dag utan att behöva ladda.

Bose QuietComfort 45 erbjuder också en bekväm passform med sin lättviktiga design och ergonomiska öronkuddar. Du kan bära dem i timmar utan att känna obehag. Dessutom ger den intuitiva touchkontrollen dig enkel åtkomst till funktioner som att styra volymen, byta låtar och besvara samtal.

Så ge dig själv en ljudupplevelse i världsklass och upplev oöverträffad komfort med Bose QuietComfort 45 trådlösa hörlurar. Upplev musiken och ljudet som det var menat att höras – klart, tydligt och utan störningar.


TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Anslutning
Bluetooth

Trådlös
Ja

Kompatibilitet
Over-ear

Batteritid
24 timmar

Batteri
460 mAh

Anslutning
BLUETOOTH 5.1

LjudisoleratJa

Laddningstid
2.5 Timme

Batteri
Litium

Vikt
0.7kg

Färg
Svart

Garanti
1 års


OM VARUMÄRKET

Bose är ett välkänt amerikanskt företag som är specialiserat på ljudteknik och elektronik. Företaget grundades 1964 av Dr. Amar G. Bose, en professor i elektroteknik vid Massachusetts Institute of Technology (MIT). Bose har etablerat sig som en av de ledande aktörerna inom ljudindustrin och är kända för sin högkvalitativa ljudutrustning.

Bose erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive hörlurar, högtalare, hemmabiosystem och professionella ljudlösningar. Företaget är känt för sin innovativa teknik och sin strävan efter att leverera överlägsen ljudkvalitet i sina produkter. De är särskilt kända för sin avancerade brusreduceringsteknik som minskar oönskat bakgrundsljud och skapar en bättre lyssnarupplevelse.

Bose strävar efter att ge sina kunder en kraftfull och engagerande ljudupplevelse i alla sina produkter. De investerar mycket i forskning och utveckling för att fortsätta vara en pionjär inom ljudteknik. Företaget har också etablerat sig som ett pålitligt varumärke när det gäller hållbarhet och kvalitet.

Med sina innovativa lösningar och sin långa historia av framstående ljudprestanda fortsätter Bose att vara en ledande aktör på marknaden och locka ljudentusiaster över hela världen.

ALLA VÅRA PRODUKTER SKICKAS FRÅN VÅRT EGNA LAGER!

International buyers from outside EU, please contact us before making an order, we need to adjust the cost for the shipment to your specific country.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek Games erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek Games erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Så du betalar endast frakt för den produkten med högst fraktkostnad.
Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Du kanske gillar någon av dessa?

25 sep 17:02
1 830 kr8 bud
28 sep 11:04
130 krKöp nu
28 sep 20:21
125 krEller Köp nu 150 kr
29 sep 08:26
100 krKöp nu
28 sep 10:50
120 krKöp nu
28 sep 10:46
130 krKöp nu
1 okt 18:43
2 kr2 bud
26 sep 18:17
900 krKöp nu
23 sep 21:11
50 kr1 bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?