Auktionen är avslutad

Jacka, UNIQLO, svart, stl. XL

373 visningar
 • Slutpris 338 kr
 • Slutade 8 dec 20:38 Avslutad
 • Bud () 33 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: hugopuff
 • Frakt
  DB Schenker 59 kr
  Avhämtning: Stockholm
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Storlek
  XL
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
Beskrivning

Jacka, UNIQLO, svart, stl. XL

Leverans innan jul:
Sista dag att handla för leverans innan julafton är 8 december. Auktioner vunna efter 8/12 kan vi inte garantera kommer fram innan jul.
Leveranser kring jul och nyår kommer ta längre tid att få hem på grund av alla röda dagar, men vi gör allt vi kan för att få iväg paketen så fort som möjligt.

Skick:
Varan säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Alla varor säljs som ej funktionstestade och ej genomgångna. Ej funktionstestad betyder att varan kan vara defekt eller trasig. Våra varor är begagnade, mindre defekter är inte ett giltigt skäl till reklamation. Vi kan ej garantera innehållets kvalitet i parfymflaskor.

Betalning:
Vi tar enbart emot betalningar via Klarna. Vi tar ej emot kontanter, betalning i butik är ej möjligt. Vid vunnen auktion måste varan betalas inom fyra arbetsdagar. Om betalning inte skett inom fyra dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Leverans & samfrakt:
Vi erbjuder frakt via Schenker inom Sverige. Varan skickas senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning. Vi samfraktar gärna upp till fyra objekt från auktioner som går ut samma dag, avvakta med betalning tills du får ett bekräftelsemail från oss. Om varan ska skickas till annan adress än den som är angiven på Tradera måste du kontakta oss innan betalning.

Avhämtning Stockholm:
Vunnet objekt kan hämtas i Myrornas butik i Ropsten på Kolargatan 2 tisdag-söndag. Betalning sker innan avhämtning via Klarna, om betalningen ej är genomförd går det inte att hämta varan. Vi meddelar via mail när varan är redo att hämtas. Avhämtning måste ske senast söndag sju dagar från avslutad auktion. Medtag din/köparens legitimation och visa upp i kassan.

Retur/reklamation:
Som kund har du 14 dagars ångerrätt. Returfrakten bekostas av dig. Fullständiga instruktioner hittar du under "Info" på Myrornas butikssida på Tradera. Vid skadat föremål, maila oss bild på produkten samt emballaget och spara allt tills vi har hört av oss.

Kundservice:
Skriv till oss om du har några frågor, vi återkommer till dig så fort vi kan under vardagar.

Myrorna:
Myrornas uppdrag är att generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala verksamhet genom vårt arbete med återanvändning och arbetsträning. På så sätt bidrar vi till ett mer medmänskligt och h&aring

;