Auktionen är avslutad

Kavaj, Escada, brun, stl. 36

294 visningar
 • Frakt
  DB Schenker 59 kr
  Avhämtning: Stockholm
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Varumärke
  Escada
 • Storlek
  36
 • Betalning
  • SwishHandel
  • PayPal
  • VisaMasterCard
Beskrivning

Kavaj, Escada, brun, stl. 36

Skick:
Varan säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Alla varor säljs som ej funktionstestade och ej genomgångna. Ej funktionstestad betyder att varan kan vara defekt eller trasig. Våra varor är begagnade, mindre defekter är inte ett giltigt skäl till reklamation. Vi kan ej garantera innehållets kvalitet i parfymflaskor och andra skönhetsprodukter.

Betalning:
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Vi tar ej emot kontanter eller presentkort, betalning i butik är ej möjligt. Vid vunnen auktion måste varan betalas inom fyra dagar. Om betalning inte skett inom fyra dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet. Myrornas rabatter och erbjudanden gäller ej vid köp i vår webbshop.

Leverans & samfrakt:
Vi erbjuder frakt via Schenker inom Sverige, utom på de varor där det står "endast avhämtning". Varan skickas senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning. Vi samfraktar upp till fyra objekt från auktioner som går ut samma dag, avvakta med betalning tills du får ett bekräftelsemail från oss. Om varan ska skickas till annan adress än den som är angiven på Tradera måste du kontakta oss innan betalning.

Avhämtning Stockholm:
Vunnet objekt kan hämtas i Myrornas butik i Ropsten på Kolargatan 2, tisdag-söndag. Betalning sker innan avhämtning via Traderabetalning, om betalningen ej är genomförd går det inte att hämta varan. Vi meddelar via mail när varan är redo att hämtas, det går alltså inte att hämta varan innan mailbekräftelsen kommit. Avhämtning måste ske senast söndag sju dagar från avslutad auktion. Medtag din/köparens legitimation och visa upp i kassan. Om varan inte hämtats inom sju dagar från avslutad auktion förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Retur/reklamation:
Som kund har du 14 dagars ångerrätt. Returfrakten bekostas av dig. Fullständiga instruktioner hittar du under "Info" på Myrornas butikssida på Tradera. Vid skadat föremål, maila oss bild på produkten samt emballaget och spara allt tills vi har hört av oss.

Kundservice:
Vi har endast kundservice via mail. Det betyder att du inte kan ringa butiken i Ropsten, de arbetar inte med webbshopen och kan således inte svara på frågor kring köp på Tradera. Mailadressen hittar du på vår infosida här p