Beskrivning

Ljusgrå, super-stretchiga fem-ficks jeans i en tunnare sorts Denim, med en smal passform och hög midja, från K.O.I Kings of Indigo "John" Long Rise Slim, i mycket bra skick.
Nypris
ca. 1600-1800 kr

Video: https://www.youtube.com/watch?v=DluY7fKq8iI

Kön
: Herr
Material
: 92% Bomull, 6% Elastomulitester, 2% elastan
Färg/Tvätt
: Ljusgrå / Tinted Gray Green
Mönster
: Enfärgade med fades
Storlek
: W33-L34
Midja
- ca. 42 cm, Stuss - ca. 50 cm, Benöppning - ca. 16 cm
Innerben
- ca. 81 cm, Längd - ca. 107 cm,

Anmärkningar: Tvätten heter som ovan nämnt "Tinted Gray Green" och eftersom färgerna återges inte alltid korrekt när man fotar hemma så vill jag göra en extra poäng av att jeansen är inte på något som helst sätt gröna. Inte alls.
Så varför står det då "Green"?
Jag vill inte hålla skola i hur man får fram olika färger för det är inte det annonserna är till för och jag är heller inte en expert i ämnet, men väldigt mycket förenklat så är det så att ALLA färger mellan himmel och jord består av 3 färger. Rött, Blått och Grönt. Så...

På en skala från 1-10 där 1 är "nytt i obruten förpackning", 2 är "samma som 1 men ingen förpackning", och 10 är "bedrövligt skick och praktiskt taget obrukbart" så är detta objekt en 4

Skickas spårbart och vid "KÖP NU" så står jag för frakten inom Sverige, hör i.s.f av dig innan du betalar så jag kan justera fraktpriset manuellt, annars läggs frakten till automatiskt.

Precis vad du var ute efter...eller inte alls? Kolla mina övriga annonser för mer varor :)

En tydligare förklaring av skick beskrivningen finns tillgänglig i den s.k. "introduktionstexten".
Gå till mina övriga annonser och expandera texten som är högst upp på sidan, förklaringen är längst ner. REKOMMENDERAS.
Behöver du fler bilder, mått, eller nån annan sort information så hör av dig, det är absolut inget besvär men var SPECIFIK med vad det är du behöver.

OBS! Tänk på följande, Postnords spårbara frakt är INTE försäkrad, försäkringen är nåt man måste betala extra för. Samt att fraktkostnaden att skicka nåt utanför EU kan bli ganska hög.
(Jag fraktar dock inte till Indien)


Jag ansvarar ej för ev. slarv från Postleverantörens sida.