Beskrivning

BegagnatBlå29"
Märke: Karve
Typ: Jeans
Storlek: 29
Färg: Blå
Material: Bomull, Elastan
Mönster: Enfärgat
Tyg: Denim
Kroppstyp: Man
Midjemått (cm): 74

Varan har använts flitigt och defekter förekommer. (Missfärgad (Rem/handtag), Slitet (Baksida))

Annat fraktsätt - Citymail

Bor du i Citymails täckningsområde har du möjlighet att få denna vara levererad av Citymail. Notera att Citymail inte levererar i hela Sverige.

Betalning:
Betalning sker med kort, Swish eller Klarna på Sellpys hemsida och kräver att du läst och godkänt Sellpys datapolicy. Vi har ingen möjlighet att ta emot betalning på annat sätt. Instruktioner skickas på mail. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 3 dagar.

Samfrakt:
Sellpy erbjuder samfrakt för alla auktioner som går ut senast 2 dagar efter det att du vinner den första auktionen. När en order är betald går det inte längre att göra några ändringar eller lägga till fler varor i ordern.

Skick:
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Om Sellpy:
Du packar din påse med det du vill sälja - vi hämtar vid dörren och sköter försäljningen åt dig. Ge dina saker ett nytt hem!

30 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 30 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Sellpy. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Sellpy, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad. Vi erbjuder olika fraktalternativ och ordern skickas så snabbt som möjligt. Ordern skickas till den adress du godkänner i varukorgen på Sellpy. Du väljer själv fraktsätt vid betalning.

Lycka till!

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Mer från samma kategori

Karve jeans

200 kr5 apr 20:240 bud

Karve Jeans

200 krKöp nu4 apr 00:31

KARVE true black, 29/32

50 kr2 apr 12:290 bud
Köp nu 100 kr

Blå jeans Smog stl. 29/30

200 kr13 apr 08:080 bud

KARVE JEANS från Carlings

299 kr4 apr 02:320 bud
Köp nu 350 kr

Velour Jeans stl 29 Blå Byxor

50 kr3 apr 20:000 bud

Andra har även tittat på