Beskrivning

Snygg och elegant kjol med asymmetrisk design och blommigt mönster i rött och vitt. Kjolen har en bekväm passform och är perfekt för både vardag och fest. 100% viskos. Endast använd några gånger, så mycket fint skick.
Strl: 36
Midja 70 cm
Längd 82/ 95 cm

Betalning: Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Vid vunnen auktion måste varan betalas inom tre dagar. Om betalning inte skett inom tre dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Leverans & samfrakt: Vi erbjuder frakt via Schenker inom Sverige, utom på de varor där det står "endast avhämtning". Vi samfraktar objekt från auktioner som går ut samma dag, avvakta då med betalning tills du får ett bekräftelsemail från oss.

Skick: Varan säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning.
Retur/reklamation: Som kund har du 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen. Returfrakten bekostas av kunden och återbetalas inom 30 dagar.

14 dagars ångerrätt: Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på NewvintageStockholm. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på NewvintageStockholm, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Lycka till!

Objektnr 637 096 153

Visningar 100

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Fre 12 jul 15:17

H&M kjol strl 36 röd/ vit asymmetrisk Nyskick 100% viskos

Utropspris

|0 Bud

249 kr

Auktionen avslutades utan bud

NewvintageStockholm

Stockholm, Sverige

5.0

NewvintageStockholm

Företag

Toppsäljare

1 615 omdömen