Beskrivning

Fint komplett Euro 2000 i orginal fodral med manual.
Funktionstestat och fungerar som det ska utan några problem.

Välkommen till Spel i Norr! Vi är ett företag med en passion för att hjälpa dig hitta begagnade spel till det mest prisvärda priset samtidigt som vi ger övergivna spel ett nytt hem. Vi strävar efter att ge spelentusiaster möjligheten att utforska en värld av spel till överkomliga priser.

Vi letar ständigt efter förlorade skatter som har samlat dam i någons förråd eller vindar. Genom vår noggranna urval och granskning säkerställer vi att varje spel är i bästa möjliga skick för ditt nöje.

Oavsett om du letar efter klassiska favoriter, sällsynta pärlor eller de senaste utgåvorna, har vi något för varje spelare. Utforska vårt sortiment idag och hitta din nästa favorit!

Ångerrätt och Returpolicy:
Vi erbjuder dig en 14-dagars ångerrätt på alla köp, så att du kan känna dig trygg med ditt val. Observera att eventuell returfrakt bekostas av kunden.

For our English-speaking customers, please note that shipping costs may vary depending on your location. Additionally, all purchases made from Spel i Norr are subject to Swedish consumer laws.

Objektnr 637 900 351

Visningar 12

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 6 jul 19:23

EURO 2000 - Playstation 1 ps1

Såld för

29 kr
Annonsen är avslutad