Beskrivning

En av de mest efterlängtade shoot ém up spelen till Playstation 2. Ett mörkt och realistiskt skjutspel i förstapersonsperspektiv som utspelar sig i en konfliktdrabbad och mörk framtid. Utkämpa kriget ensam i enspelarspelet, eller bege dig online.

En av de mest efterlängtade shoot ém up spelen till Playstation 2.

I en nära framtid bryter ett galaktiskt krig ut mellan Jordlojala styrkor, ISA, och Helghast. Rädda jorden och bli hjälte. Spela själv eller Online.

Det kommer inte att dröja många år förrän Jordens befolkning brer ut sina vingar och börjar kolonisera andra planeter. I Killzones råbarkade miljö har en separatistisk militärgrupp som går under namnet Helghast hotat lugnet i de här kolonierna, och utkämpar ett krig mot alla som är lojala mot Jorden. Fyra modiga soldater från Jordens styrkor - som kallas för ISA - skickas ut på ett livsfarligt uppdrag bakom fiendens linjer.
Deras uppdrag går ut på att underminera Helghast-styrkornas krigsmaskin.

Ett mörkt och realistiskt skjutspel i förstapersonsperspektiv som utspelar sig i en konfliktdrabbad och mörk framtid. Utkämpa kriget ensam i enspelarspelet, eller bege dig online och se om du kan överleva...

SE BILD

Objektsnr 572043994

Visningar 177

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

KILLZONE - PLAYSTATION 2 - KOMPLETT

Pris

87 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 752 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?