Madden NFL 11 - Helt nytt till PS3!!!

1 259 visningar

169 kr

 • Frakt
  PostNord Fri frakt
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Plusgiro/Bankgiro
 • Lagerstatus
  2 st
Beskrivning

Madden NFL 11 har gjort det omöjliga och blivit ännu bättre än sina föregångare i Maddenserien!

Madden NFL 11 omdefinierar upplevelsen av amerikansk fotboll. Mer lättspelat: från 350 olika spel till ett enda, det nya GameFlow-systemet låter dig ta rollen som quarterback i NFL, och utföra en verklighetstrogen, situationsbaserad gameplan, ett spel i taget. Snabbare: 60-minutersmatcherna har reducerats till 30 minuter. Spendera mer tid på planen och mindre med spelboken. Samma dramatik, halva tiden. Djupare: Madden NFL 11 är rikt på funktioner, med förbättrade animationer och kontroller, uppgraderad online-funktionalitet, och en ny sändnings- och ljudpresentation som levererar den NFL-upplevelse som fansen kräver.

GameFlow är ett nytt playcalling-system som automatiskt väljer det bästa spelet för ditt lag, byggt på situationsbaserade, autentiska NFL-gameplans. Lyssna när din coach ger speldirektiv från sidlinjen baserat på ditt favoritlags tendenser, eller lägg till en ny nivå av strategi genom att skapa och anpassa egna offensiva och defensiva gameplans.

Det nya playcall-systemet gör att du behöver spendera mindre tid på att instruera laget, och mer tid på planen. Upplev dramatiken och spänningen från en hel match på mindre än 30 minuter.
Nå framgång genom att använda endast två kontrollspakar. Spring i luckor, möt tacklingar, och visa explosivitet på planen via den intuitiva och känsliga Dual Stick-kontrollen. Nya locomotions ger äkta acceleration och stopp, så väl som naturlig planting och cutting, vilket gör NFL 11 till det mest autentiska amerikanska fotbollsspelet hittills, både vad det gäller utseende och spelkänsla.
Förra året gav vi dig Online Franchise och Online Co-op. Madden NFL 11 levererar ett helt nytt spelläge som återigen förändrar online-upplevelsen totalt.
Upplev en ny nivå av spänning med uppgraderat ljud. Madden NFL 11 levererar matchdagen direkt till ditt vardagsrum som aldrig förr.

Vårt ordinarie pris: 399:-

;