Beskrivning

BegagnatÖvriga spel

Strategi. 1-4 spelare.

----------

BETALA DIREKT! -Vi kan inte hålla obetalda köp till fast pris (Köp Nu) eftersom alla varor samtidigt ligger på 3 säljplatser! Du betalar när du handlar och inom en timmes tid. Auktioner är redan låsta till dig och betalas inom 3 dygn.

SKICK: Vi använder samma bild som tidigare men vid större förändringar i skick, klotter etc försöker vi ha koll att byta till en rättvis bild. Alla våra produkter hamnar i Traderas kategori "Begagnad" så när vi har Nya produkter så skriver vi "(Nytt)" i rubriken!

MANUAL/BOK: Om bok saknas i ett spelfodral där det normalt ingår så står det i rubriken och är redan prissänkt för saknad bok. Är fotot på bara ett spel utan förpackning så är det så det säljs och förpackning finns inte kvar. Spel till Ps5, Ps4, Ps-vita, Xbox one och Switch har sällan manual från början.

PAL/EUROPA: Alla våra spel till fastpris fungerar på din svenska konsol, vi jobbar bara med PAL, Europa spel.

ENGELSK TEXT: Spelet ska alltid vara på Engelska eller ibland Svenska när inte annat anges i annonsen och självklart är vi människor och missat detta enstaka gång men då återköper vi spelet.

KODER: Nedladdningsbara koder i spelet kan vara förbrukade på begagnade spel.

GARANTI: 30 dagar på allt begagnat, vi hinner inte testa alla tusentals spel vi hanterar varje månad men lämnar garanti och vi slipar repiga skivor och vi har reservkablar att posta etc.

RETURRÄTT: Öppet köp 14 dagar gäller på alla varor från oss, vid ångrat köp står kunden för båda frakterna men varukostnaden återbetalas. Varorna returneras i samma skick som vid leveransen.

SNABBA: Vi hör ständigt att vi har snabba leveranser även om det förekommer att systemet inte hänger med och en ny vara måste beställas från annat lager och tar någon extra dag.

BETYG: Vi har bästa service och 100% positiva betyg. Om något skulle uppstå så hör av er om vi behöver rätta till något. Inga negativa betyg accepteras utan att kontakta oss först då vi alltid rättar till missar med mottot kompis med kunden.

FRAKT & SAMFRAKT: Postnordavtal med bra priser och spårbart. Vid köp av spel eller mindre tillbehör till fastpris kostar frakten 49:- oavsett hur många du beställer, vi subventionerar de större köpen och formar om från Varubrev till paket utan merkostnad när det behövs. Vid köp av basenheter och större tillbehör till fastpris kostar paketfrakt 75:-. Det lönar sig i frakt att köpa mera per gång från oss som det ska vara… Får du inte till samfrakt i dina köp så betala varan med den högsta egna frakten och sedan väljer du avhämtning när du betalar resten.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Du kanske gillar någon av dessa?

Worms Armageddon

50 kr26 mar 20:410 bud

DC AeroWings

150 krKöp nu

DC Skateboarding

150 krKöp nu

DC Shenmue

499 krKöp nu

DC Incoming

150 krKöp nu

DC WWF Attitude

99 krKöp nu

DC Red Dog

199 krKöp nu

DC Toy Racer

199 krKöp nu

Andra har även tittat på