Beskrivning

Övriga spel|
Red Faction Guerrilla
Till XBOX 360

Skick: Fungerar perfekt, Förkosmetiskt skick se bilder.
Spelen jag säljer är alltid testade och fungerar om inget annat anges.
Om inget annat anges har spelet alltid engelsk eller svensk text och fungerar på svenska konsoler.

Skick:

Varan säljs enligt bilder och beskrivning. Eventuella defekter finns med i beskrivningen. Vi försöker beskriva varan så tydligt vi kan med bilder i olika vinklar. Våra varor är alltid funktionstestade om inget annat anges i beskrivningen. De flesta av varorna som säljs är begagnade, om annat finns det med i beskrivningen.

Betalning:

Det går bra att använda Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Vid köp måste varan betalas inom fyra dagar. Om betalning inte skett inom fyra dagar kan köpet komma att hävas.

Leverans & samfrakt:

Det billigaste fraktalternativet är alltid medräknat i annonsen. Ofta finns det även ett alternativt fraktsätt. Jag skickar med både Schenker och Postnord beroende på varans vikt och vilket alternativ som blir billigast. Varan skickas senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning. Annars meddelar vi dig. Vid samfrakt, meddela innan du betalar så ska vi ändra till rätt frakt. Om varan ska skickas till annan adress än den som är angiven på Tradera måste du meddela det innan betalning. Jag använder mycket återvunnet packmaterial, så dina varor kan komma packeterade i återvunna kartonger och papper/plast.

Retur:

Köpare har 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal. Om ångerrätten åberopas ska detta meddelas inom 14 dagar från det att kunden har mottagit produkten. Kunden står för returfrakten och för att returen skickas spårbart. Vid skadat föremål, maila mig bild på produkten samt emballaget och spara allt tills jag har hört av mig. När jag har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av kundens hantering kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.

Returinstruktioner:

Återanvänd gärna kartongen/emballaget som produkten kom i, bifoga en lapp med ditt fullständiga namn samt Tradera-alias. Du ansvarar för att varan emballeras väl. Returer ska sändas spårbart.

Lämna in paketet till ditt närmaste ombud, du står för returkostnaden. När jag tagit emot din retur sker återbetalning via Traderabetalning.

Svarstid vid meddelande/mail:

Jag svarar så fort jag kan men det kan ta upp till 48 timmar beroende på frågans art. Jag driver butiken helt själv så ha tålamod! :)

Innehar F-skattsedel.

Objektsnr 531897870

Visningar 175

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Red Faction Guerrilla - XBOX 360

Pris

59 kr

RetroRescue

Norrtälje , Sverige

5.0

RetroRescue

Företag

Toppsäljare

1 461 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?