Beskrivning

BegagnatÖvriga spel
Skate
Till Xbox 360

Fungerar perfekt, repor kan förekomma.
För kosmetiskt skick se bilder.

Skick:

Varan säljs enligt bilder och beskrivning. Eventuella defekter finns med i beskrivningen. Vi försöker beskriva varan så tydligt vi kan med bilder i olika vinklar. Våra varor är alltid funktionstestade om inget annat anges i beskrivningen. De flesta av varorna som säljs är begagnade, om annat finns det med i beskrivningen.

Betalning:

Det går bra att använda Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Vid köp måste varan betalas inom fyra dagar. Om betalning inte skett inom fyra dagar kan köpet komma att hävas.

Leverans & samfrakt:

Det billigaste fraktalternativet är alltid medräknat i annonsen. Ofta finns det även ett alternativt fraktsätt. Jag skickar med både Schenker och Postnord beroende på varans vikt och vilket alternativ som blir billigast. Varan skickas senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning. Annars meddelar vi dig. Vid samfrakt, meddela innan du betalar så ska vi ändra till rätt frakt. Om varan ska skickas till annan adress än den som är angiven på Tradera måste du meddela det innan betalning. Jag använder mycket återvunnet packmaterial, så dina varor kan komma packeterade i återvunna kartonger och papper/plast.

Retur:

Köpare har 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal. Om ångerrätten åberopas ska detta meddelas inom 14 dagar från det att kunden har mottagit produkten. Kunden står för returfrakten och för att returen skickas spårbart. Vid skadat föremål, maila mig bild på produkten samt emballaget och spara allt tills jag har hört av mig. När jag har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av kundens hantering kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.

Returinstruktioner:

Återanvänd gärna kartongen/emballaget som produkten kom i, bifoga en lapp med ditt fullständiga namn samt Tradera-alias. Du ansvarar för att varan emballeras väl. Returer ska sändas spårbart.

Lämna in paketet till ditt närmaste ombud, du står för returkostnaden. När jag tagit emot din retur sker återbetalning via Traderabetalning.

Svarstid vid meddelande/mail:

Jag svarar så fort jag kan men det kan ta upp till 48 timmar beroende på frågans art. Jag driver butiken helt själv så ha tålamod! :)

Innehar F-skattsedel.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Mer från samma kategori

Skate (Xbox 360)

45 kr12 dec 23:34

Xbox 360 Skate

69 krKöp nu

Xbox 360: Skate

99 krKöp nu

Skate - Xbox 360

79 krKöp nu

Skate - XBOX 360

79 krKöp nu

Xbox 360 Skate

59 krKöp nu

Skate Xbox 360 spel

150 kr3 jan 11:00Ny idag

Mer från samma butik

Gigant 1975 NR 4

49 krKöp nu

Skate - Xbox 360

79 krKöp nu

Skate 3 - XBOX 360

119 krKöp nu

Monopoly - Xbox 360

129 krKöp nu

Risen - XBOX 360

69 krKöp nu

NBA 2K13 - XBOX 360

59 krKöp nu

Andra har även tittat på