Beskrivning

Oanvänt

Naturlig rosenkvarts Guasha massageverktyg Ansikte Sten Massage Banban FRÅN LOREAL PARIS

1. Gua Sha är en naturlig alternativ terapi där du skrapar bort huden med ett massageverktyg för att förbättra blodcirkulationen. Kinesisk läkningsmetod kan erbjuda ett unikt tillvägagångssätt för bättre hälsa.

2. Främja hudabsorption: Användningen av jade gua sha skrotningsverktyg för att främja blodcirkulationen i högsta grad. Du kan kombinera skrotning med din kräm för att få grädden att absorbera mer effektivt. Genom att försiktigt skrapa hudens yta kan du minska tecken på åldrande, minska stress och föryngra din ämnesomsättning.

3. Rose Quartz: Denna Gua Sha hudvårdsprodukt är tillverkad av äkta naturlig pulverkristall och är kopplad till njurfunktionen för att upprätthålla hudens hälsa och klarhet.

4. En meningsfull och speciell gåva: Ge den speciella en kärleksgåva. Gua Sha Beauty Tool kommer i vackert designade förpackningar och en gratis presentpåse, som kan vara en bra julklapp till mamma, fru och vänner på olika festivaler som jul, födelsedag, kvinnodag, nyår och alla hjärtans dag.


Jag använder Traderas automatiska vinstmail!

Kommer allt som ser ut bilder.

Skickar samma dag när jag ser betalningen!

Super Snabb Leverans!!!

Inget ÖppetKöp!!!!

Tar ej ansvar för försändelser som försvinner med posten.

Kolla gärna in våra andra auktioner!!!!