Beskrivning

50 st ögonfransborstar Makeup

Paketet inkluderar: 50 st ögonborstar

-Material: Plast

-Style: Dana

Färg: Svart med Svart brush
Vit med Rosa bursh

-Brushlängd: 10 cm

-För makeup och mascara efter curlingfransar eller kamning av ögonfransar

50-Pack ögonfransborstar!

Den perfekt borsten för dig med extensions fransar.

Storlek: 10cm varjav 2.5 cm är borsthuvud.
Borsthuvudet är vikbart.

Disposable Ögonfransborstar 50 stycken Spiralborste.

En ordentlig ögonfransvård är avgörande, speciellt om ett vackert och välvårdat utseende är önskvärt. Våra engångsögonborstar är ett grundläggande verktyg som inte bara kan användas för att applicera mascara. Andra lösningar, såsom ögonfransserum, kan appliceras effektivt. Men även utan tillsatser eller kosmetika har de fina spiralborstarna en närande effekt. Genom att helt enkelt kamma ögonfransarna och ögonbrynen kan du få hela ögonområdet att dyka upp i ett nytt ljus. Tillbehöret är lämpligt för förtjockning, kamning och sträckning av ögonfransar, och det gör att ögonbrynen verkar fylligare. Även gamla mascara-rester, i form av klumpar, kan elimineras enkelt och extremt effektivt.
Det speciellt utvecklade huvudet av engångsborsten är perfekt för naturliga ögonfransar, de är varken skadade eller utslitna. Huvudet och hela enheten är extremt flexibla, så en daglig styling kan göras på bara några minuter. Borsten skiljer sig perfekt, både tunna och tjocka ögonfransar av olika längder.
På grund av den höga effektiviteten hos våra ögonfransar borstar är lämpliga för användning hemma, men även i professionella skönhetssalonger eller skönhetssalonger kan användas mycket bra. Spiralborstarna intensifierar ditt utseende och ser till att hela ögonområdet syns i ett nytt ljus.

Objektnr 638 334 032

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 10 aug 11:02

50 st ögonfransborstar Fransborste Disposable Spiralborste

Pris

79 kr

Impexx

Torslanda, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 282 omdömen

Läs omdömen