NY MODELL! Filar naglar supersnabbt Elektrisk nagelfil 20 000 rpm BLÅ 939:-

101 visningar

209 kr

 • Frakt
  PostNord Fri frakt
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  Fler än 10 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Detta är en ny modell för i år! Har dina naglar blivit allt för långa och du har inte tid att gå till nagelsalongen? Då måste du ha denna elektriska nagelfil vilket är en av de mest sålda och populära nagelfilerna som säljs över hela världen. Du får en professionell nagelfil som kan klara upp till 20 000 rpm. Vilket räcker långt om man behöver fila ner naglarna. Så nu kan du i lugn och ro fila ner naglarna där hemma och få dem till att se fina ut ännu längre! CE-märkt

Färg: Blå set

Bonus innehåll: 6 slipar och 6 slipband

ORD PRIS: 939:- Detta supererbjudande kan ni bara hitta i vår butik. Den säljs inte av någon butik billigare än detta låga pris, så behöver du en - passa på att fynda ordentligt idag!

Gillar du billiga kvalitét saker som skickas med GRATIS expressleverans utan extra avgifter? - Ja, då har du kommit rätt. Så välkommen in i vår butik, vi har varit med sedan 2014! Vi kan stolt säga att vi har flera tusentals nöjda kunder i Sverige. Vi vänder oss till er privatkunder och vi är även återförsäljare för många butiker runt om i Sverige. Vi har cirka 50 000 fasta kunder och har sedan 2014 levererat hundratusentals produkter till våra kunder på fyndiq, cdon och amazon - nytt för i år är att vi också vill erbjuda kunderna på Tradera våra bästsäljande produkter med flest antal nöjda kunder - till ett riktigt bra pris såklart och vi har alltid FRI frakt på alla våra varor!

Men hur kan vi ha fri frakt på alla varor? Vi vill alltid ge dig det bästa till lägsta möjliga pris och därför HAR VI ALLTID FRI FRAKT PÅ ALLA PRODUKTER - För att du som kund alltid ska kunna få det lägsta och bästa möjliga pris!

Alla beställningarna skickas med expressleverans - samma dag som betalningen registrerats (vardagar innan kl:14). För att du som kund skall få dina saker så fort som möjligt.

Vi skickar de flesta beställningarna som spårbara så att du som kund kan känna dig säker på att få det som du har beställt - så att du kan känna dig trygg!

Det händer ibland att man vill ångra ett köp och givetvis skall du som kund kunna göra detta. Det är bara att kontakta oss så får ni instruktioner till hur ni skall gå tillväga med detta.

Önskar er en superbra dag! Många hälsningar från Butik LA

!PRODUCT_ID