Beskrivning

OanväntDam
NY Sport/weekendväska med stor kapacitet | 42 x 28 x 22 cm | LILA | Nypris 299kr

Vattentät reseväska och hållbar: Resväskan weekender väskor för dam sportväskan är tillverkade av lätt, vattentät och rivbeständig solid, veckfri, slitstark, lätt att skrubba, hållbar och stark nog att bära. Solida remmar tål vikten på mer än 100 kg. Med släta metalldragkedjor behöver du inte oroa dig för sprickor eller brott under körningen. Vattentätt och tjockt tyg skyddar din utrustning väl från regn eller fukt.

Vikbara design-övernattningsväskor och torr-våt-resor– dessa resväskor är vikbara. Mått: 28 x 18 x 4 cm. Storlek uppvikt: 42 x 28 x 22 cm. Den vikbara designen sparar utrymme och förvandlas till en resväska med stor kapacitet när den är utfälld. Denna sportväska har ett fack för våt- och torrseparation, toalettartiklar och andra vardagliga föremål när du reser eller kan förvara den i poolen eller gymmet.

Flygvänlig reseväska och stor kapacitet och multificka: Resväskan för kvinnor har två fickor med dragkedja och två påsydda innerfickor samt en våt- och torr separationsficka inuti. Lagringskrav för dina personliga researtiklar. Den nedre dragkedjan kan också förlängas med en position. Tillräckligt med utrymme för 4–8 dagars kläder och vardagliga föremål. Allt du behöver ta med dig i resväskan för sportväskor passar så rymligt.

Bärbara reseväskor och praktisk: Resväskorna reseväskan är perfekta för dagligt bruk eller enstaka resor. Den fasta rembeteckningen på baksidan gör det enkelt att fästa på bagaget. Våra stora resväskor är ett utmärkt val som resväska för gymmet, sportväska, sjukhusväska, resväska för kvinnor, weekendväska för kvinnor, yogashoppingväska, axelväska för axeln.

Brett användningsområde: Denna weekendväska är mycket lämplig för dagligt bruk eller enstaka resor. Gymmet, sport, resor, helg, bagage, handbagage, shoppingväska, strandväska, vandring och camping. Lämplig för kvinnor, män, tonåringar och stora barn, bra idé som ett personligt föremål för flygresor och reservväska i resväskan.

-=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=-

- Samfraktar så kolla gärna mina övriga annonser för fler fynd
- God service och kommunikation, även efter köp. Svar inom10 min.
- Alltid nöjd-kund och funktionsgaranti!
- Skickas inom 1-3 arbetsdagar (ej helger)
- Välj mellan Schenker eller Postnord (snabbast)
- Lämnas till ombud förmiddagar Måndag, Onsdag och Fredag