Beskrivning

Dam|

En mössa från ett helt fantastisk parti från en gammal modist som bland annat levererade hattar till kungahuset. Modisten hade även hatt-affär och från hennes restlager kommer bland annat dessa mössor och kepsar.

Mössan är en one-size och sitter på provdocka i vuxen storlek. Känns som acryl, ser lite mer maskingjord ut än de övriga, märkt VONNEL mohairtyp, made in sweden. Inte riktigt lika fin kvalitet som de övriga tycker jag men visst, ok, trad svensk produkt, tubmössa för uppvik. VARM

*betalinfo medföljer traderas köpmail.
*betalning till konto inom fem dagar efter avslutad auktion.
*samfraktar förstås.

Allmän info:
* Samköp gärna flera varor. Jag redigerar frakt till den aktuella. Ingen extra kostnad tillkommer, endast speditörs/postnords avgift.

* Har du köpt flera annonser på auktion så begär samfraktskostnad. Den sätts till max faktiskt kostnad till speditör, inga avgifter tillkommer.

*Betalning efter auktionsköp önskas senast inom fem vardagar om inte annan överenskommelse görs .

*Jag sampackar självklart. Ingen kostnad utöver fraktavgift tillkommer. Ej heller emballageavgifter.

*Jag har f-skatt och moms ingår i enlighet med VMB.

*Som företagare följer jag konsumentköplagen och distansköplagen. Ångerrätt gäller i 14 dagar efter mottagande av vara som skall komma till mig i samma skick som du mottog den. Du som köpare betalar fraktkostnaden till mig vid tillämpad ångerrätt.

Ta gärna en kik under mina butiksannonser, där säljs allt till fasta priser!

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?