Beskrivning

OanväntDamRosa
Supersnabb leverans från en seriös & pålitlig säljare med fina omdömen! :)

Mössa med bling! Jättefin trendig puderrosa/dimrosa/gammelrosa mössa med gnistrande stenar som blickfång! Snygg höstmössa med fin täthet som håller värmen - ej tunn!

***** Köp Nu-pris 130 kronor! *****

Ny/oanvänd med tags. Finstickad toppluva/mössa i en snygg skir puderrosa/dimrosa/gammelrosa nyans. Blingstenar som gnistrar på uppviket och är formad som en stor snöflinga i mitten. Normal storlek/one size. Fin täthet och stretch, ej tunn och sladdrig. Tillverkad av 85% polyakryl och 15% nylon. Märke: WOOLK. Jag har tagit foto nr 1, 2 och 3. Skickas från ett välstädat djur och rökfritt hem!

Snabb leverans i bra emballage. Använder mig endast av PostNord som ombud. Fraktkostnad 26 kr (frimärken). Önskar snabb betalning via Traderas betalningstjänst (OBS! har ej Swish), så att jag kan posta till Dig redan dagen efter auktionens slut!

Vänligen buda ej om inte du tänker fullfölja affären och/eller har många negativa omdömen registrerade. Mina auktioner skall alltid vara snabba, smidiga, trevliga & trygga för såväl köpare som säljare! Tack!

Lycka till med budgivningen! :)

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på