RADIOSTYRD BIL 1:12

870 besökare

359 kr

 • Frakt
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Plusgiro/Bankgiro
 • Lagerstatus
  1 st
 • Om säljaren

Beskrivning

RADIOSTYRD Bil som är stor och riktigt häftig med framljus. Bilen har fram, bak samt svänger höger och vänster. Sänder på 27 Mhz. Kräver 8 st 1,5 V AA batterier (ingår ej). Skala 1:12 längd ca 32 cm. LekBergs har provkört bilen och den är väldigt snabb samt en vändradie på ca 1,5 meter. Lämpar sig bäst inne eller fint underlag ute. Från 6 år. Längd ca 30 cm. Art nr 28114-416124.

Hej ! Välkommen till oss på LekBergs.

På LekBergs så säljer vi leksaker till fasta priser. Vårt mål är att driva en unik leksaksaffär med ett bra sortiment av kända varumärken som alla håller en hög kvalitet samt att ha en bra service till våra kunder. LekBergs är en butik som det är lätt att hitta i med ordning och reda. Stor kraft lägger vi på bra bilder och info om produkterna. Alla LekBergs produkter kommer från levrantörer inom EU som uppfyller den europeiska standardserien EN 71. Leksaker skall vara CE-märkta för att få säljas. CE-märkning visar att leksaken uppfyller säkerhetskraven inom olika områden som mekanik, ljudnivå, brännbarhet, kemi, elsäkerhet, hygien och radioaktivitet. Den europeiska standardserien EN 71 "Safety of Toys" innehåller delstandarder som anger hur en leksak skall provas för att uppfylla säkerhetskraven i Leksaksdirektivet. Vårt utbud ökar och fler varumärken tillkommer hela tiden.

BETALNING - KLARNA - Betala med kort, faktura, via internetbank.

BETALNING - BANKGIRO inom 5 dagar efter köp på SEBs bankgiro 567-2456. Glöm inte att märka er inbetalning med ert ALIAS eller namn, detta underlätta för oss att hitta er betalning. Behöver ni uppskov med betalning eller vill invänta fler köp så hör av er. LekBergs skickar varan/varorna när pengarna har kommit in på vårt konto.

LekBergs samfraktar alltid så ni slipper att betala alla era frakter. Frakten kostar, aldrig mer än 49 kr. Inga extra avgifter tillkommer. Vi försöker att återvinner våra kartonger för att ha en så bra miljöpåverkan som möjligt.

LekBergs vill vara bäst, så era synpunkter är mycket viktiga för oss. NI kan Hjälpa oss att bli bättre. Men innan ni lämnar dåligt omdöme hör av er till LekBergs så vi kan lösa det. Det är viktigt för LekBergs att ni känner er nöjda med era köp. Nöjda kunder kommer tillbaka.

Tack för att ni tittar in hos LekBergs och välkommen åter