Beskrivning

LEGO® Friends 41317 "Solskenskatamaran" - sällsynt och underhållande byggsats från 2017, helt ny / oöppnad, från Albert18! Åk på lyxsemester med katamaranen och njut av att ligga vid poolen på däck! Koppla av i solskenet på däck och svalka dig i poolen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring. Vi samfraktar gärna dina köp, såväl här som eventuella köp på våra övriga säljsidor ”LoppOLek" och vår butik "Peklek". Ta gärna en titt på alla våra annonser!

Letar du efter något inom LEGO® Friends? Då har du verkligen hamnat rätt! Hos oss hittar du ett fint sortiment som innehåller allt från specialpåsar till de mer exklusiva byggsatserna LEGO® har producerat inom Friends serien! Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Våra säljsidor ”Albert18” , ”LoppOLek” och butiken "Peklek" erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat!

Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m.

Samtliga LEGO® produkters förpackningar vi säljer är i nyskick där inget annat uppges. Ifall förpackningens skick är viktig för dig så är du välkommen att kontakta oss!

Produktbeskrivning & lektips: LEGO® Friends 41317 "Solskenskatamaran" - njut av en supercool tur med den lyxiga katamaranen! Koppla av i solskenet på däck och svalka dig i poolen. Få den bästa utsikten från bryggan och upptäck Liam på vattenskotern som drar Stephanie på bananbåten ? två snälla delfiner har kommit för att leka med dem! Gå ner under däck för att koppla av i salongen och titta ut genom katamaranens genomskinliga botten. Gå sedan till sängs och ladda för ännu en spännande dag till havs! Innehåller tre minidockor, Olivia, Stephanie och Liam, plus delfinfigurerna Sheen och Sapphire. Katamaran med tre våningar, vattenskoter och bananbåt. Katamaranen har ett soldäck med två solstolar och pool, brygga med styrning och en sittgrupp, rutschkana och spiraltrappa från vattnet, öppningsbart garage för vattenskotern och boendedel med kök, sovrum och salong med soffa och golv av genomskinliga klossar. Tillbehör: uppblåsbar badring, flytväst, simfötter, glass, klubba, korgar, tidning, smartphone och mp3-spelare. Åk på lyxsemester med LEGO® Friends katamaranen och njut av att ligga vid poolen på däck. Ta av taket på båten för att leka i boendedelen och se den genomskinliga botten i salongen. Ha skoj med vänner på bananbåten eller den uppblåsbara badringen som dras med vattenskotern. Bli vän med delfinerna som simmar bredvid katamaranen. LEGO® Friends Solskenskatamaran flyter inte i vatten. Katamaranen med segel är 32 cm hög, 29 cm lång och 17 cm bred. Vattenskotern är 5 cm lång och 3 cm bred och 2 cm hög. Bananbåten är 10 cm lång, 2 cm hög och 1 cm bred