Barnvagn Emmaljunga Edge Duo Combi i mörkblå basfärg med ljusa detaljer

181 besökare

6 000 kr

 • Frakt
  PostNord (Fri frakt)
  Avhämtning: Malmö
  Mer info
 • Slutar
  29 april 22:17
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Om säljaren

Beskrivning

En rymlig och fullutrustad barnvagn, komplett med både sitt- och liggdel med chassi som vi har varit mycket nöjda med! En stor och rejäl barnvagn som dock fick plats i bagageutrymme av en liten Peugeot 206, med allt som behövs från födsel upp till ca 3 års ålder. Högsta krav på kvalitet, säkerhet och funktioner. I mycket bra begagnat skick: en liten repa på chassin samt några mm stort streck/märke på suffletten Instruktionsbok finns.
Sittdel, liggdel och basic fotsack (enkelt sittvagnstäcke). Vagnen kan även användas som Travel System om du köper till en extra adapter. Unisex i härlig mörkblå färg med vita/bejga detaljer med rutig mönster.Justerbar lutningen på korgen/sittdelen. Justerbar höjden på styret. Framhjulen kan lösas fast eller rotera i 360 grader.
- Liggdel med uppfällbart ryggstöd, thermobase och gungfunktion (på golvet)
- Sittdel med fempunktsbälte och frambåge, samt ställbart fotstöd och ryggstöd
- Sufflett med ventilationslucka, inbyggt myggnät och solskärm
- Sufflett med solskyddsfaktor UVP50+ Vind- och regnskydd

- Sittdelens mått 90x32 cm, vikt 6,0 kg
- Varukorgens lastutrymme 42x40x36 cm
- Liggdelens innermått 79x33 cm, vikt 5,6 kg

På köpet får ni matchande Emmaljunga accessoarer: snygg väska och paraply (UVP 50+) samt mugg- och flaskhållare får barnvagn som kan monteras på styret. Om intresset finns kan ni även få kudde och täcke som passar både till barnvagn och vagga, samt en uppsättning av sängkläder.