Logitech G900 Chaos Spectrum Gaming mus (svart) Ny med garanti

55 besökare
 • Utropspris 1 289 kr
 • Slutar 18 okt 21:35 1 tim 32 min
 • Bud 0 st
kr
 • Frakt
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish
  • Plusgiro/Bankgiro
 • Om säljaren

Beskrivning

När Logitech utvecklade G900 Chaos Spectrum hade de ett högt och tydligt mål - att göra världens bästa trådlösa gamingmus! Att ta fram en sladdlös spelmus riktad till e-sportare, som är lika snabb, lättviktig och responsiv som en trådad mus har tagit dem tre år, så inget har lämnats åt slumpen. Allt för att du ska kunna spela med passion och vinna med tekniken.

Upp till 11 knappar
G900 Chaos Spectrum har 6-11 knappar som du kan programmera och ställa in som du vill ha dem. Ett inbyggt minne kan spara upp till fem olika spelprofiler. Knapparna har mekanisk vridning som tack vare metallfjädring får skarpa och exakta tryck med snabb reaktionstid med exakt utförande.

Supersnabb
När det kommer till spel, både för nöjes skull och när det gäller på professionell e-sportnivå är hastigheten, reaktionstiden och precisionen på musen avgörande. G900 Chaos Spectrum har försetts med den branschledande optiska G-sensorn PMW3366 som läser av varje handrörelse till skärmen med en otrolig precision och reaktionstid. Den optimerad trådlösa 2,4 GHz-anslutningen med ny klockjusteringsfrekvens resulterar i princip ingen svarstid alls, den är nämligen så låg som 1 millisekund - det är snabbare än många trådade möss på marknaden.

Stegrande eller steglöst scrollhjul
Vissa föredrar ett scrollhjul som rullar helt mjukt och steglöst, andra gillar när det är stegvis. Oavsett vad du vill ha kan du välja med en enkel tryckning på scrollhjulet! På så sätt är det också smidigt att växla metod mellan till exempel gaming och surfande.

Trådad eller trådlös
Inuti G900 sitter ett 720 mAh-batteri som endast väger 15 gram och som ger en otrolig drifttid på upp till 35 timmar. Det gör att du kan spela hela turneringar på en enda laddning!
Ladda batteriet gör du via den medföljande USB-kabeln med gaffelanslutning som gör att kabeln sitter stadigt utan att riskera att glida ur, och du kan självklart fortsätta spela under tiden. Det gör att du faktiskt kan välja om du vill använda musen trådat eller trådlöst!

USB-mottagaren är av minityp som tar minimal plats bakom din stationära eller bredvid din bärbara dator. Vill du få mottagaren närmare för att garantera minimal fördröjning kan du koppla in mottagaren i medföljande USB-adaptern som i sin tur kopplas in i USB-kabeln. På så sätt kan du ha mottagen uppe på skrivbordet.

För både höger- och vänsterhänta
G900 är helt och hållet ambidextriös, det vill säga att den passar lika bra för höger- som för vänsterhänta personer. Logitech har dessutom tagit det hela en nivå längre genom att låta användaren sätta sidoknapparna till högersidan om så önskas.

Ny i kartong med 1 års garanti. Skickas spårbart.