Objektet har utgått.

BECKOLJA beck olja beck-olja SPRAY Norrländskt myggmedel av Stefan Krekula 30 ml

211 besökare

Annonsen är avslutad

80kr

 • Frakt
  • PostNord (30 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
 • Lagerstatus
  10 st
 • Om säljaren

Beskrivning

BECK OLJA SPRAY av Stefan Krekula

Volym: 30 ml flaska

En norrländskt naturprodukt mot mygg & de eländiga knotten! Visst, det luktar tjära, eftersom det är framställt genom torrdestillering, men vi lovar att det fungerar när inget annat biter!!

Ett gammeldags välbeprövat universalmedel i nordkalotten som mestadels användes till att skydda sig mot mygg och knott.

Så fungerar detta myggmedel:

Myggor och knott hittar sitt byte genom att först aktiveras av lukt, tex mjölksyra eller koldioxid, eller synintrycket av rörelser. När den aktiverats börjar den cirkla omkring i jakten på varma och fuktiga luftströmmar. "Fuktsinnet" sitter i små porer i myggans antenner, och värmen och fukten från ett byte leder den rätt. Ett myggrepellerande medel som BECK-OLJA täpper till myggans porer som registrerar fukt, och gör således att myggan missar sitt mål.

Det finns 2700 olika myggarter i världen, av dem är det bara ett 40-tal som sticks. Skandinaviska myggmedel biter ej på nordamerikanska mygg. BECK-OLJA har historiskt även andvändts som läkemedel mot allehanda sjukdommar, ex. hud o lungsjukdommar. Beckolja botar dig även om du är av på mitten, "Pikiöljy paranoo vaika olis keskeltä poikki" , lyder ett gammalt ordspråk från Finland.

FRI FRAKT på order över 500 kr!

Vi erbjuder alltid samfraktning (Du betalar endast för den högsta varans fraktkostnad oavsett hur många varor du köper.)

Friluftsbutikens målsättning är att erbjuda marknadens bästa pris. Kontakta oss gärna om du skulle hitta samma produkt till ett lägre pris någon annanstans, så att vi har möjlighet att prismatcha.

Tveka aldrig att höra av dig om du har produktfrågor innan köp eller angående offert på kundbeställning eller beställning av större volymer / Väl mött!