Ljungbergs Textil med vackra slingrande fikonkvistar-ny 700:-MARIA ÅSTRÖM

13 visningar
 • Utropspris 365 kr
 • Slutar 8 aug 11:58 4 dagar 4 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  Annat fraktsätt Fri frakt Säljaren erbjuder ett alternativt fraktsätt. Vänligen se objektsbeskrivningen för mer info.
  Avhämtning: Hagby
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Splitt ny
DENNA ÄR SPECIALBESTÄLLD HOS EN SYATLJE´, HELT NY MED TAG,INKÖPSPRIS 700:-
FINNS EN TVILLING UTE NU.

Kvalité: 50%BOMULL 50% LIN

40*60 CM

Tyg från Ljungbergs Textil med vackra slingrande fikonkvistar designat av Maria Åström. Mönstret är handtryckt på en väv i bomull- och lin som passar perfekt både som gardiner, kuddfodral eller som en snygg tygtavla. Fiki Bomull /LIN I Ljungbergs mönster handtrycks på Berghems väveri vilket ger en vacker karaktär som inga maskiner kan återskapa.

Kuddar, kuddar och åter kuddar

Vi säljer ut vår fina kuddsamling, i en rad olika kulörer som med fördel kan matchas ihop eller var för sig i sin enkelhet. Innerkudde ingår ej. Finns fler ute nu hos oss.

.

Bra information innan du budar:
1. Överföring/betalning till oss sker inom TRE DAGAR efter avslutad auktion om inget annat är överenskommet. Vi kan invänta lön, barn- eller studiebidrag, m.m. - mejla i sådana fall oss först i förväg.
2.Jag står för emballaget. Jag är väldigt noga med att slå in varorna noggrant så att de inte skadas under fraktens gång.
LÄS NEDAN: OBSERVERA LÄS NEDAN; MKT VIKTIG INFORMATION
3. När paketet är postat slutar vårt ansvar. Jag tar inte ansvar ifall posten skulle slarva bort paketet!
OBSERVERA:::: På senare tid utnyttjar oseriösa Traderare som ljuger att de inte fått paketet, vi skriver tydligt att vi inte tar ansvar när paketet/ brevet lagts på lådan, Så om du vill ha spårbart.. från 50: sek MÅSTE du meddela oss, att lämna dåligt omdöme PGA Postord aceppteras ICKE ( då anmäler vi till Tradera) Tyvärr har flera oseriösa gett oss dåligt omdöme av detta, vi är här på Tradera för att spara på klimatet , ha kul, och ge det yttersta till våra härliga kunder som är 99% nöjda.

4. Specialfrakt, dvs spårbart måste anges id betalningen och bekostas av köparen
5. Om ni har frågor innan ni budar är detta bara att kontakta oss - tveka inte!
6. Om övriga missnöjen skulle ske kontakta gärna mig så kan vi komma fram till en lösning! Vi är inte omöjliga, samt missförstånd eller mänskliga fel reds upp omedelbart. Vårt största intresse är att våra kunder blir nöjda!