Beskrivning

Material: Metallknivar innanför gummiskydd, Sizzix bigz

Storlek:14x15xcm

Skick: Ny

Vikt: totalt 350g

Sizzix papper, läder, tygklippare (designer Tim Holtz), klipper flera lager åt gången, alla bitar blir samma storlek och det blir lekande lätt att göra många.
.
Art nr 656636

(
OBS! bild 3 visar ett utklipp i skinn från denna och en annan dies, ej till salu i denna annons.)

Passar till:

Big shot , Bigkick, Vagabond mm "som kan ta bigz knivar"

Totalt vikt 550g

Samfrakt och fraktpris
Begär samfraktspris om du budar på produkter eller köpt flera. (På knappen begär samfraktspris)

Ju mer du handlar, desto mer sparar du in på frakten! Hos mig baseras fraktpriset på den totala vikten för alla dina köp. Därför skriver jag alltid ut vad varorna väger i annonsens beskrivning. Om du tycker frakten är för dyr , tänk på att det är inget jag kan påverka.
Skickar alltid det billigaste sättet för dagen så det kan skilja i pris men annonspriset gäller i första hand, står högst uppe till höger. :) Överskott betalas tillbaka..

Du kan alltid välja spårbar frakt hos mig, hör bara av dig till mig innan så ordnar vi det. Annars skickas varor med frimärke och post som går förlorad hos PostNord ansvarar jag inte för.

Leverans
Betalda varor skickas en gång i veckan då detta inte är mitt jobb utan en utförsäljning av min hobby! (oftast fler gånger i veckan beroende på tid) På vardagar ej helger och röda dagar. Beställer du på en helg eller röd dag så skickas dina varor inom efterkommande vecka.

Leverans sker med PostNord som brev eller som spårbart alternativ. Det tar ungefär 2-5 arbetsdagar för dem att leverera dina varor, dels på grund av varannandags-utdelning i landet. Schenker alltid spårbart till ombud, DHL används vid skymmande och tunga paket, alltid spårbart men väldigt viktigt att rätt telefon nummer är registrerat på tradera då de använder sms avisering.

Ha lite tålamod jag gör alltid mitt bästa.:)

Varorna skickas till den adress som finns registrerat hos Tradera. Det är därför
viktigt att ni uppgett rätt adress i er profil på Tradera - detta för att undvika att ni skall betala en ny fraktavgift om försändelsen blir returnerad.


Hör av dig till mig under "Ställ fråga" om det är några funderingar eller om du behöver hjälp med något.
Med vänliga hälsningar Linängen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?