Auktionen är avslutad

NY! Tåskena rätar ut snedställda tår Hallux Valgus höger & vänster

31 visningar

Annonsen är avslutad

229kr

 • Frakt
  PostNord Fri frakt
  Mer info
 • Slutade
  20 maj 21:55
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
  Betalningsvillkor
 • Om säljaren

Beskrivning

En tåskena som kan användas 24 timmar dygnet runt och som hjälper dig att få bukt med en snedställd stortå (Hallux Valgus). Passar både höger och vänster stortå och kan användas samtidigt om man har besvär med båda tårna! Skenan kan få bort knölen redan efter 30 dagar om man använder den dygnet runt på båda tårna.

√ Kan användas på BÅDA höger + vänster stortå samtidigt
√ Kan användas 24 timmar/dygn och användes i lite större skor och nattetid.
√ Stoppar smärta och gör så att du rätar ut tån.
√ Bekväm skena och skönt stöd.
√ Hög kvalitet medicinsk kvalitet material.
√ Justerbar
√ Mjuk och lätt att rengöra

Om du behöver skena till båda fötterna så välj två skenor så att du kan ha på dem samtidigt.

Se video för hur man kan använda den:
https://youtu.be/E1z4tSENr_E

Gillar du billiga kvalitét saker som skickas med GRATIS expressleverans utan extra avgifter? - Ja, då har du kommit rätt. Så välkommen in i vår butik, vi har varit med sedan 2014! Vi kan stolt säga att vi har flera tusentals nöjda kunder i Sverige. Vi vänder oss till er privatkunder och vi är även återförsäljare för många butiker runt om i Sverige. Vi har cirka 50 000 fasta kunder och har sedan 2014 levererat hundratusentals produkter till våra kunder på fyndiq, cdon och amazon - nytt för i år är att vi också vill erbjuda kunderna på Tradera våra bästsäljande produkter med flest antal nöjda kunder - till ett riktigt bra pris såklart och vi har alltid FRI frakt på alla våra varor!

Men hur kan vi ha fri frakt på alla varor? Vi vill alltid ge dig det bästa till lägsta möjliga pris och därför HAR VI ALLTID FRI FRAKT PÅ ALLA PRODUKTER - För att du som kund alltid ska kunna få det lägsta och bästa möjliga pris!

Alla beställningarna skickas med expressleverans - samma dag som betalningen registrerats (vardagar innan kl:14). För att du som kund skall få dina saker så fort som möjligt.

Vi skickar de flesta beställningarna som spårbara så att du som kund kan känna dig säker på att få det som du har beställt - så att du kan känna dig trygg!

Det händer ibland att man vill ångra ett köp och givetvis skall du som kund kunna göra detta. Det är bara att kontakta oss så får ni instruktioner till hur ni skall gå tillväga med detta.

Önskar er en superbra dag! Många hälsningar från Butik LA

!PRODUCT_ID