Auktionen är avslutad

2 supersköna ögonmasker somna snabbare med 3D COMFORT svarta

8 visningar

Annonsen är avslutad

299kr

 • Frakt
  PostNord Fri frakt
  Mer info
 • Slutade
  22 april 08:44
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
  Betalningsvillkor
 • Om säljaren

Beskrivning

Supersköna sovmaskar att ha på sig vid tillfällen när man vill vila och som passar perfekt när man är trött.
√ Den gör så att du somnar snabbare!
√ One size - Passar alla.
√ Diskret färg.
√ Hjälper dig att slappna av.
√ Snabbare power nap - Somna snabbare.

Just nu får du en extra på köpet.

Gillar du billiga kvalitét saker som skickas med GRATIS expressleverans utan extra avgifter? - Ja, då har du kommit rätt. Så välkommen in i vår butik, vi har varit med sedan 2014! Vi kan stolt säga att vi har flera tusentals nöjda kunder i Sverige. Vi vänder oss till er privatkunder och vi är även återförsäljare för många butiker runt om i Sverige. Vi har cirka 50 000 fasta kunder och har sedan 2014 levererat hundratusentals produkter till våra kunder på fyndiq, cdon och amazon - nytt för i år är att vi också vill erbjuda kunderna på Tradera våra bästsäljande produkter med flest antal nöjda kunder - till ett riktigt bra pris såklart och vi har alltid FRI frakt på alla våra varor!

Men hur kan vi ha fri frakt på alla varor? Vi vill alltid ge dig det bästa till lägsta möjliga pris och därför HAR VI ALLTID FRI FRAKT PÅ ALLA PRODUKTER - För att du som kund alltid ska kunna få det lägsta och bästa möjliga pris!

Alla beställningarna skickas med expressleverans - samma dag som betalningen registrerats (vardagar innan kl:14). För att du som kund skall få dina saker så fort som möjligt.

Vi skickar de flesta beställningarna som spårbara så att du som kund kan känna dig säker på att få det som du har beställt - så att du kan känna dig trygg!

Det händer ibland att man vill ångra ett köp och givetvis skall du som kund kunna göra detta. Det är bara att kontakta oss så får ni instruktioner till hur ni skall gå tillväga med detta.

Önskar er en superbra dag! Många hälsningar från Butik LA

!PRODUCT_ID