Lindens D-Mannose D Mannose 1000mg Dubbel Pack 60 Tabletten d-Mannos

27 visningar

255 kr

 • Frakt
  Annat fraktsätt Fri frakt Säljaren erbjuder ett alternativt fraktsätt. Vänligen se objektsbeskrivningen för mer info.
  Mer info
 • Slutar
  22 juni 15:02
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Paypal
Beskrivning

Lindens D-Mannose D Mannose 1000mg 60 Tabletten d-Mannos
Antal: 60Från etiketten:

ta 1 eller 2 tabletter med 500 ml vatten var 2: e timme.
D-mannos är en enkel sockermolekyl som finns naturligt i frukter som tranbär.
Förvara på en sval, torr plats utom räckhåll för barn. Detta är ett kosttillskott som inte ersätter en balanserad kost och hälsosam livsstil. Passar till veganer och vegetarianer.
INGREDIENSER: d-mannos, kalciumkarbonat, di-kalciumfosfat. cellulosa, kiseldioxid, magnesiumstearat. En tablett ger 1 g d-mannos.
Utgångsdatum December 2021

Kvalitet
Dessa är tillverkade i Storbritannien till GMP och märkt för att uppfylla alla nuvarande brittiska lagstiftningen.
Produkten är fri från konstgjorda färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel. Du är uppenbarligen orolig för din egen hälsa: försäkra så att du bara köper högsta kvalitet naturliga hälsoprodukter.
Produkten levereras i "folie-färsk" förpackningen för att skydda produkten på sin resa till dig och för att maximera sitt liv en gång öppnats. Lufttät, ljustät, heatsealed så manipuleringssäker, återförslutningsbar.
Tjänsten
Vi plockar alltid från lager och sträva efter att skickas ut inom 1 arbetsdag
FRAKT
Objekt skickas till Sverige från Storbritannien med hjälp av Royal Mail Standard Airmail leverans. Royal Mail ska leverera till Sverige inom 3-5 arbetsdagar, även om detta kan variera beroende på yttre faktorer. Produkter kommer att skickas inom en arbetsdag från mottagandet rensas betalning. I den osannolika händelsen att ditt objekt inte har kommit efter 14 dagar, vänligen meddela oss och en ersättare kommer att skickas.
OM OSS
Här på Fast Track Hälsa och skönhet vi siktar på att sälja och marknadsföra en rad innovativa och viktiga produkter inom hälsa och skönhet.
Vi har att köpa och sälja på nätet. Vi vill ha nöjda kunder, tror vi shoppa ska vara en trevlig upplevelse och vi behandlar våra kunder som vi skulle vilja bli behandlade. Du kommer att njuta överlägsen kundservice inklusive en rättvis prissättning av kvalitetsprodukter, ärligt beskrivs, snabb leverans och bra kommunikation.