Auktionen är avslutad

Membrasin – 60 st kapslar.

13 visningar

Annonsen är avslutad

139kr

 • Frakt
  PostNord frimärke Fri frakt
  Mer info
 • Slutade
  3 augusti 12:56
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Friska slemhinnor är grunden för vårt välbefinnande. När de är i form uppstår inte besvär som torrhet, värk och överkänslighet vid beröring. För att hålla sig välmående behöver slemhinnorna rätt näring i form av fettsyror, antioxidanter, vitaminer, proteiner och kolhydrater. Redan för 800 år sedan upptäckte man havtornsbärets välgörande effekter vid hudproblem, sårläkning samt mag- och underlivsåkommor av olika slag.

Ett kosttillskott för torra och ömtåliga slemhinnor som innehåller den unika Omega7-fettsyran från havtornsbär. Omega-7 är en kroppsegen fettsyra som främst finns i hudens och slemhinnornas cellmembran. Kroppen kan alltså själv producera Omega-7. Problemet är att mängden minskar med stigande ålder men även pga yttre faktorer som tex stress eller dålig kosthållning. Extrakt från havtornsbär har en mycket lång medicinsk historia från Kina och Ryssland. Under 15 år har man vid Universitet i Åbo, Finland, studerat växtens egenskaper och användningsområde. Ny forskning och kliniska studier bekräftar traditionen. Tillverkas enligt läkemedelsstandard GMP. Slemhinnor består av speciella celler, som täcker kroppens luftvägar, mag-/tarmkanal, urinvägar samt underliv. Slemhinnornas funktion är att skydda dessa känsliga organ från direkt kontakt med den yttre miljön. De fungerar som en barriär på samma sätt som huden, som ger skydd åt kroppens utsida. Våra slemhinnor fungerar som ett filter, alla ämnen som intas av eller lämnar kroppen måste passera dessa. Näring och syre släpps igenom medan bakterier och föroreningar hålls ute. Kroppens slemhinnor har alltså en mycket viktig roll för vårt immunförsvar och välbefinnande. Problem med sköra slemhinnor kan ge upphov till magsår, svampinfektioner, urinvägs-besvär och andra problem i underlivet. En försvagad nässlemhinna gör oss mer mottagliga för influensa och förkylning. Välmående slemhinnor får oss att må bra!

De som har besvär med torra slemhinnor i tex ögon, luftvägar eller underliv. Inte minst de som har Sjögrens syndrom där torra slemhinnor utgör ett stort bekymmer. Andra som kan ha nytta av Membrasin är de som har problem med muntorrhet tex i samband med medicinanvändning.

Innehåll per kapsel:
- 500 mg Havtornsbärsextrakt SBA 24 med vegetabiliska fettsyror
- varav mättade fettsyror 120 mg
- varav enkelomättade fettsyror 205 mg
varav 145 mg Omega-7 och 60 mg Omega-9
- varav fleromättade fettsyror 155 mg
varav 65 mg Omega-7 och 90 mg Omega-6
- 2 mg Vitamin E (alfa tokoferol)

Ingredienser:
Havtornsbär (SBA24), E-vitamin (alfa tokoferol)

Näringsinnehåll per kapsel:
- Energi 21 kJ / 5,1 kcal
- Protein 0 g
- Kolhydrater 0,16 g
- Fett 0,5 g

Dosering:
2-4 kapslar dagligen till vuxna och ungdomar över 15 år. Kan intas vid ett eller flera tillfällen under dagen i samband med måltid. Det går bra att äta Membrasin som ett dagligt tillskott utan någon tidsbegränsning eftersom produkten tillför kroppen fettsyror som ständigt behövs. Rekommendation är 4 kapslar dagligen under 1-2 månader, därefter 2 kapslar dagligen som underhållsdos. Membrasin är fritt från socker, konserverings- och sötningsmedel.

Ny, oanvänd & obruten förpackning. (Ord.pris: 269 kr)

Mängd: 60 stycken kapslar. Bäst-före-datum: 09/2023

//Mvh ManhattanExpress

PS. Fri frakt.