Beskrivning

Oanvänt
För att lösa dilemmat för många människor som undrar vilken alg de ska välja: spirulina eller chlorella, har Rainforest Foods kombinerat dem i lika stora proportioner i en tablett. Nu alla fördelar med båda algerna i en tablett. Detta är ett kosttillskott.

Varför Chlorella och Spirulina EKO Rainforest Foods?

*Fördelar med Chlorella och Spirulina i en tablett
*100% naturliga ingredienser
*Jordföreningens ekologiska certifikat
*Inga konstgjorda fyllmedel, färger, smaker
*Lämplig för veganer och vegetarianer
*50 dagars tillskott!

Vad innehåller spirulina?

Spirulina är en av de äldsta livsformerna på jorden, alger. Det ger ett brett utbud av näringsämnen och har njuts av flera asiatiska kulturer i århundraden. Modern vetenskap har upptäckt att det har ett stort näringsvärde, och den japanska regeringen klassificerar det som ett funktionellt livsmedel i sig.
Huvudkomponenten i spirulina är protein, som vanligtvis utgör cirka 60-70% av produkten. Den innehåller alla åtta essentiella aminosyrorna - de som våra kroppar inte kan producera på egen hand och måste fås från vår mat - vilket gör den till en användbar proteinkälla för vegetarianer.

Detta förstärks av närvaron av viktiga vitaminer och mineraler, inklusive vitamin B12 (ofta bristfällig i vegetarisk kost), vitamin A, B-1, B-2 och B-6, järn, kalcium och antioxidantföreningar.

Spirulina är också rik på andra viktiga näringsämnen, enzymer och spårämnen. Ger Omega-3 och Omega-6 fettsyror, inklusive linolsyra och gamma-linolensyra. Spirulina är ett bra, grundläggande stöd för en hälsosam kost.

Rainforest Foods spirulina kommer från ekologiska gårdar på en av öarna i Sydkinesiska havet. Gårdsdammar innehåller naturligt filtrerat vatten. Efter att ha erhållit rätt densitet skördas spirulina och torkas på ett lämpligt sätt, vilket skyddar den från förlust av näringsvärde.

Vad innehåller chlorella?

Chlorella är en sort av alg som kallas Chlorella vulgaris. Ger en bra distribution av vitaminer, inklusive vitamin A, vitamin B1, 2, 3, 6 och 12, samt vitamin C.

Chlorella är en hälsosam källa till flera viktiga mineraler, inklusive kalcium, järn, magnesium, fosfor och zink. Det är också en rik källa till protein, som innehåller 7 av 8 essentiella aminosyror - de som vi inte kan producera själva och som vi måste få från vår kost.

Rainforest Foods Chlorella är ekologiskt odlad på en ö i Sydkinesiska havet. Dammarna där chlorella odlas innehåller endast naturligt filtrerat vatten. Efter insamling och torkning av chlorella sker en mycket viktig process för att bryta ner cellväggarna, tack vare vilken alla näringsämnen som finns i chlorella kan absorberas av vår kropp.

Rainforest Foods

Chlorella&Spirulina EKO produceras i Storbritannien av ett ledande företag som uppfyller de stränga standarderna och kraven från MHRA (Medicine and Healthcare Products Regulatory Agency). Chlorella&Spirulina EKO Rainforest Foods är certifierat ekologiskt av Soil Association, vilket garanterar att en produkt som säljs som ekologisk verkligen är det.

Rainforest Foods Chlorella&Spirulina EKO-tabletter innehåller inga fyllmedel som magnesiumstearat som påverkar smaken (även dess potentiella påverkan på blod- och immunsystemproblem diskuteras för närvarande i det vetenskapliga samfundet). Våra tabletter är 100% ren EKO chlorella & spirulina och inget annat.

Ingredienser: Chlorella/Chlorella Vulgaris, Spirulina / Arthrospira Platenis

Aktiva ingredienser i 1 tablett:

Chlorella/Chlorella Vulgaris: 250mg
Spirulina / Arthrospira Platenis: 250 mg

Aktiva ingredienser i den rekommenderade dagliga dosen (6 tabletter):

Chlorella/Chlorella Vulgaris: 1500mg
Spirulina / Arthrospira Platenis: 1500 mg

Dosering: Upp till 6 tabletter om dagen, skölj ner med vatten ,helst 30 minuter före måltid.

Förvaring: förvaras utom räckhåll för små barn. Ej i direkt solljus.Tort och svalt.

OBS!
Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i preparatet. Gravida samt ammade mödrar bör kontakta läkare före användningen av produkten. Använd ej av barn. Rådgör alltid med din läkare.
Best före: 01/04/2024
Batch nr:220460

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt
3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?