Beskrivning

Chlorella 300 tabletter x 500 mg -EKO

Chlorella är en encellig blågrön alg rik på ett brett spektrum av proteiner, kolhydrater och vitaminer. Den innehåller också fettsyror, inklusive: linolsyra och alfa-linonsyra. Detta är ett kosttillskott.

Vad är Chlorella?

Chlorella är en ovanlig alg, inte utan anledning tillhör den sk. "superfoods" det vill säga en grupp livsmedelsprodukter med exceptionella hälsoegenskaper. Det är en riktig vitaminbomb – den innehåller t.ex. hög mängd klorofyll, aminosyror och folsyra. Den används oftast i pulverform som ingrediens i frukt- och grönsakssmoothie, men den fungerar även utmärkt som tillskott till desserter, såser, soppor och pasta. Ett annat sätt att komplettera chlorella är att ta tabletter.

Innehåll i Chlorella vulgaris

Rainforest Foods Chlorella är en sort som kallas Chlorella vulgaris. Den innehåller vitamin A, vitamin B1, 2, 3, 6 och 12 samt vitamin C. Chlorella är en hälsosam källa till flera viktiga mineraler inklusive kalcium, järn, magnesium, fosfor och zink.
Det är också en rik källa till protein, som innehåller 7 av 8 essentiella aminosyror - de som vi inte kan producera själva och som vi måste få från vår kost. Chlorella är också en betydande källa till Omega-3-fettsyror, inklusive linol- och alfa-linolensyror.

Chlorella EKO av Rainforest Foods är ekologiskt odlad på en av öarna i Sydkinesiska havet. Dammarna där chlorella odlas innehåller endast naturligt filtrerat vatten. Efter insamling och torkning av chlorella sker en mycket viktig process för att bryta ner cellväggarna, tack vare vilken alla näringsämnen som finns i chlorella kan absorberas av vår kropp.

Varför Chlorella EKO?

*100 % naturliga rena ingredienser
*Jordföreningens ekologiska certifikat
*Lämplig för veganer och vegetarianer
*En rik källa till proteiner, kolhydrater och vitaminer
*40 dagars tillskott

Ingredienser: Chlorella vulgaris *
*Ekologisk jordbruk

Aktiva ingredienser i 1 tablett:

Ekologisk Chlorella / Chlorella Vulgaris: 500 mg

Aktiv ingrediens i 6 tabletter:

Ekologisk Chlorella / Chlorella Vulgaris: 3000 mg

Dosering: Upp till 6 tabletter dagligen, skölj ner med vatten. Bäst 30 min före måltid.

Förvaring: förvaras utom räckhåll för små barn. Ej i direkt solljus.Tort och svalt.

Tillverkningsland: Storbritanien

OBS!
Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i preparatet. Gravida och ammade mödrar bör kontakta sin läkare innan de använder produkten. Använd ej till barn. Rådgör alltid med din läkare.

Bäst före: OCT 2023
Batch nr: 220459

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt
3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?