Beskrivning

Collagen 750ml

Collagen - ett 100% naturligt kosttillskott, innesluten i en bekväm flytande form. En unik sammansättning av aktiva ingredienser för att bidra till att upprätthålla normal tillstånd av hud, skelett och leder. Dessutom växtextrakt som är rika på kiseldioxid och antioxidanter som bidrar till att skydda celler mot oxidativ stress och bibehåller gott kondition. Detta är ett kosttillskott.

När?
Hudens elasticitet är viktigt i alla åldrar. Tyvärr, med åldern, försämras hudens tillstånd, de första tecknen på åldrande uppträder, såsom rynkor eller torrhet i samband med bland annat en minskning av mängden kollagenfibrer. Kollagen och andra komponenter i bindväven, såsom hyaluronsyra, glukosamin och kondroitin är nödvändiga för att inte bara huden ska fungera korrekt utan även brosk och ledvätska. De har också en positiv effekt på hårets välbefinnande och naglar.

Hur?
DuoLife COLLAGEN innehåller inte bara kollagen, glukosamin, kondroitin och hyaluronsyra, utan också värdefulla växtextrakt, rika på kiseldioxid (extrakt från åkerfräken, nässlor och bambuskott) och C-vitamin (extrakt från acerolafrukt). Dessutom är alla växtextrakt och mangofrukter som finns i produkten en naturlig källa till antioxidanter som i sin tur bidrar till att skydda celler mot oxidativ stress.
Anna
Anna Mrozinska
Aktiva ingredienser i produkten:

Varför är det värt att använda kollagen och hyaluronsyra?

- Båda föreningarna stöder ledernas korrekta funktion (1,2).
- De är nödvändiga för att bibehålla ledbroskets fysiologiska roll och dess regenerering (1,2).
- Kollagen stödjer hudens barriärfunktion, ökar dess densitet, förhindrar uttorkning (3).
- Hyaluronsyra har en positiv effekt på hudens jämnhet och utseende och stödjer dess återfuktning (4) .
- Både kollagen och hyaluronsyra stödjer ögats funktioner och bidrar till att underhålla den i gott skick( 5).

Vad ger kombinationen av kondroitinsulfat och glukosaminsulfat?

- Glukosamin spelar en viktig roll i bildandet av cellmembran, ben, senor och blodkärl och har en gynnsam effekt på hudens utseende (6).
- Glukosamin är viktigt för att bygga upp de naturliga komponenterna i brosket, såsom kondroitinsulfat och hyaluronsyra (6).
- Den kombinerade användningen av glukosamin och kondroitin ger de bästa resultaten och ger stöd för korrekt funktion av ben och leder (7-9).

Vilken effekt har kisel i brännässlor, bambuskott och åkerfräken?

- Deltar i biosyntesen av kollagen, skyddar därför naglarna mot sprickbildning, påverkar hudens välbefinnande, bidrar till dess elasticitet (10).
- Dess nivå i kroppen minskar med åldern, vilket orsakar grånande och försvagning av håret och sköra naglar (11).

Ingredienser: Mangofruktpuré, marin fiskskinnskollagen, skaldjursglukosaminsulfat, standardiserat acerolaextrakt (inklusive vitamin C), hajkondroitinsulfat, nässelextrakt (250 mg/50 ml), bambuskottsextrakt standardiserat för innehåll kiseldioxid, åkerfräksextrakt standardiserat för kiseldioxid (150 mg/50 ml), hyaluronsyra.

Den innehåller inga konserveringsmedel och genetiskt modifierade produkter.

Näringsvärde per 100 ml:

Energi 72kcal/301kJ
Protein 5,9 g
Kolhydrater 10,3 g
Fett <0,1 g

Aktiva ingredienser i produkten:
C-vitamin
25 ml 101,0 mg (126 %*) RI
50 ml 202,0 mg (252 %*)RI
100 ml 404,0 mg (504 %*)RI

Kiseldioxid
25 ml 75 mg
50 ml 150 mg
100 ml 300 mg

*RI-Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2000 kcal)

Dosering: 25 till 50 ml en gång om dagen före måltid. Skaka varje gång före användning.

Förvaring: Förvara produkten i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Efter öppnande, förvara i kylskåp och konsumera inom 30 dagar. Skydda mot direkt solljus. På grund av att DuoLife kosttillskottet är en naturlig produkt kan smaken och konsistensen av dess individuella partier variera beroende på säsong och de råvaror som används för produktionen. Eventuell fällning bildas av naturliga ingredienser och är en process som är typisk för sådana produkter. För att eliminera sediment, skaka före konsumtion.

OBS!
Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i preparatet. Används ej under graviditet samt amning. Använd ej för barn. Rådgör alltid med din läkare.

Bäst före: 24.10.2024

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt
3 dagar

Du kanske gillar någon av dessa?

23 okt 18:18
399 krKöp nu
25 okt 12:57
180 krKöp nu

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?