Beskrivning

C -Vitamin / Acerola / Aronia pulver 250g

C -Vitamin med acerola och aronia är ett kosttillskott i pulver form som rekommenderas för användning av personer som vill stödja kroppen och förse sig med rätt dos av L-askorbinsyra. Detta är ett kosttillskott.

C-Vitamin:

C-vitamin är ett ämne som är nödvändigt för att en människa ska fungera väl. Det utför många funktioner i kroppen, och dess brist kan få allvarliga konsekvenser. L-askorbinsyra är ren C-vitamin som bidrar bland annat till att upprätthålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning. Den gynnsamma effekten uppnås med ett dagligt intag av 200 mg C-vitamin över den rekommenderade dagliga dosen C-vitamin.

Ingredienser: Vitamin C (L-askorbinsyra), acerolaextrakt (Malpighia glabra L.) DER 10:1, aroniaextrakt (Michx.)Elliott) DER 20:1.

Aktiva ingredienser per den rekommenderade dagliga intaget (1 g ).

Vitamin C 912mg 140% *DRI%
Acerolaextrakt DER 10:1 44 mg <>
Aroniaxtrakt DER 20:1 44 mg <>

*DRI -Dagligt referensintag

Dosering: 1g x 1 gång om dagen. Häll 150 ml vatten i rumstemperatur (ca 3/4 kopp) i ett glas och tillsätt 1 g av produkten (måttbägare i förpackningen). Blanda noggrant före konsumtion. Använd inte kokande vatten.

Förvaring: förvaras utom räckhåll för små barn. Torrt och svalt.

OBS!

Överskrid ej den rekommenderade dagliga intaget. Kosttillskottet är inte avsett för personer som är benägna att få njursten eller lider av njursten. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i produkten. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Gravida och ammade mödrar bör kontakta en läkare före användningen av produkten. Använd ej för barn. Rådgör alltid med din läkare.

Bäst före: 10.2024

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt
3 dagar

Du kanske gillar någon av dessa?

23 okt 18:18
159 krKöp nu
16 okt 02:08
169 krKöp nu
1 okt 07:15
349 krKöp nu

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?