Beskrivning

Guarana ( Paullinia cupana) har länge använts av urbefolkningar för dess stimulerande egenskaper och förekommer ofta i energidrycker, därför guarana är en dos av energi och styrka. Detta produkt är ett kosttillskott.

Guarana framställs av frön från guaranabusken som växer i Sydamerika. Den innehåller koffeinet som bidrar till att motverka trötthet och anses även att kunna öka fokus och koncentration.

Koffein som finns i guaranafrön är relaterat till tanniner och fenoler, därför det frigörs gradvis och ger en helt annan typ av stimulans än kaffe. Effekten av guarana varar längre och är mer stabilt än effekten av kaffe, som stimulerar snabbt, intensivt, men kortare.

Ingredienser: mald eko guarana 100%

Kan innehålla allergener: spannmål som innehåller gluten, nötter och sesam.

Näringsvärde per 100g:

• energivärde: 1278kJ / 306kcal

• fett: 2,8g

inklusive mättade fettsyror: 0,6g

• kolhydrater: 37g

varav sockerarter: 2,8g

• fiber: 35g

• protein: 15g

• salt: 0g

Dosering: ca 5 g (liten tesked) dagligen med ett glas dryck. Guaranapulver går att blanda i egna juicer eller smoothies.

Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Ursprungsland: Brasilien

OBS!

Rekommenderat dagligt dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Personer med mentala och fysiska åkommor ska kontakta sin läkare innan de använder den här produkten. Gravida och ammande mödrar ska undvika den här produkten. Rådgör alltid med din läkare.

Bäst före: 12.2023

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt
3 dagar

Du kanske gillar någon av dessa?

22 okt 07:46
199 krKöp nu
16 okt 02:09
149 krKöp nu
16 okt 02:10
130 krKöp nu

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?