Beskrivning

Munkpeppar (Vitex agnus-castus) 320mg- 60 kapslar EKO

Munkpeppar (Vitex agnus-castus)är en ört vars smak påminner om en mildare form av vanlig svartpeppar. Örten är särskilt uppskattad av kvinnor. Detta är ett kosttillskott.

Munkpeppar (Vitex agnus-castus)när en örtartad växt vars karaktäristiska drag är bär som liknar pepparkorn. Den förekommer naturligt i Afrika, Asien och södra Europa. Denna ört har en bitter-söt och lätt syrlig smak. Mildare smak än svartpeppar.

Traditionellt sett har munkpeppar används drifthämmande hos både människor och djur eftersom den antagits kunna dämpa sexualdriften och bidra till ett jämnare humör. Idag i många europeiska länder är munkpeppar godkänd som ett medel mot PMS-besvär.

Obs!
Munkpeppar är en säker ört, men dess användning kan leda till biverkningar i vissa fall. Det händer att örten orsakar illamående och kräkningar hos vissa kvinnor. Den bör inte användas av gravida kvinnor - det finns inga studier som bekräftar eller utesluter örtens skadliga effekt på fostrets utveckling.

Varför välja just Munkpeppar 320mg- 60 kapslar EKO av märke Fushi?

*100% pulveriserad Munkpeppar
*Naturligt sol- eller lufttorkade ingredienser som bevarar näringsvärde och kvalitet
*Jordföreningens ekologiska certifikat
*Lämplig för veganer och vegetarianer
*Inga konstgjorda fyllmedel, färger, smaker
*Förvaras säkert i en mörk glasbehållare
*2 månaders tillskott

Fushi produkter

Fushi- produkterna är vegetarian vänliga och sakkunnigt formulerade med 100 % rena aktiva ingredienser i en biotillgänglig form för bästa absorption.

Vi har valt glas, ett återvinningsbart material, för att förpacka våra produkter. Vi använder inte de mer populära laminerade påsarna eftersom de inte är återanvändbara. Vårt mål är att använda material som är bäst för planeten och som återspeglar vårt sätt att vara jordvänligt.

Örter och växter som används av Fushi odlas i enlighet med principerna för biodynamiskt jordbruk, bearbetade vid låg temperatur och 100 % råa för att bevara deras värdefulla näringsegenskaper. Råvarorna kommer från hållbara källor. "Vi är ärliga mot våra kunder, ansvariga för våra handlingar och våra produkter är miljövänliga."

Ingredienser: pulveriserade ekologiska bär (Vitex agnus-castus), hydroxipropylmetylcellulosa (kapselskal).

Aktiv ingrediens i 1 kapsel:

Pulveriserade ekologiska Vitex agnus-castus bär: 320 mg

Dosering:1 kapsel en gång om dagen, skölj ner med vatten.

Förvaring: förvaras utom räckhåll för små barn. Ej i direkt solljus.Tort och svalt.
OBS!
Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i preparatet. Använd inte under graviditet eller amning samt till barn. Rådgör alltid med din läkare.

Bäst före:18/10/2023 netto vikt:27,6g

Objektsnr 607009049

Visningar 103

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 1 okt 07:13

Munkpeppar (Vitex agnus-castus) 320mg- 60 kapslar EKO OBS Kort datum

Pris

153 kr
Annonsen är avslutad

SpindelRetroButik

Hjo, Sverige

5.0

SpindelRetroButik

Företag

Toppsäljare

4 587 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Du kanske gillar någon av dessa?

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?