Beskrivning

Cordycepspulver - Ophiocordyceps sinensis 50g

Cordyceps ( Ophiocordyceps sinensis) är en svampparasit som förekommer naturligt i Asien. Den växer bara i områdena med de högsta bergen i Nepal och Tibet, och dess sällsynthet gör den särskilt värdefull. Detta är ett kosttillskott.

Svampen angriper mallarver som håller sig under jorden på vintern, därför anses den också vara en parasit. Lokala invånare har använt det för medicinska ändamål i flera år.
Cordyceps är rik på bioaktiva ämnen med ett brett aktivitetsspektrum. Produkten har hög innehåll av betaglukaner, mineraler, spårämnen och vitaminer. Svampen innehåller också proteiner samt aminosyror. Det går att blanda pulvret i bara vatten men då cordyceps kan ha lite bitter smak, därför rekommenderas det att blanda i juice eller i en smoothie.

Ingredienser Cordyceps (Cordyceps sinensis)100%.

Dosering: använd mellan 0,5 till 4g per dag. Innan du konsumerar produkten, lös upp det i en liten mängd vatten. Om du tar en dos högre än 1g per dag är det värt att fördela den på flera portioner för att säkerställa optimal absorption. Den första portionen tas bäst på morgonen på fastande mage, 30 minuter före frukost.
1 skopa (1 ml) motsvarar cirka 0,5g cordyceps.

Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn. Förvara på en torr, sval plats. Skydda från direkt solljus.
Ursprungsland: Kina
OBS!
Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i preparatet. Använd inte under graviditet eller amning samt till barn. Rådgör alltid med din läkare.

Bäst före: 01/2026

Objektsnr 609182837

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 19 okt 17:04

Cordycepspulver - Ophiocordyceps sinensis 50g

Pris

119 kr
Annonsen är avslutad

SpindelRetroButik

Hjo, Sverige

5.0

SpindelRetroButik

Företag

Toppsäljare

4 587 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?