Beskrivning

Aloe ( Aloe Vera) 750ml

Aloe vera är ett 100 % naturligt kosttillskott, skapat för människor som vill behålla sin kondition och vitalitet. Kombination av aloe vera juice och fruktkött med honung och oregano för att stödja funktionen av matsmältningskanalen och immunsystemet, lever- och njurfunktionen. Över 200 aktiva ingredienser, inklusive värdefulla antioxidanter, aminosyror, vitaminer och mineraler, för att stödja kroppens fysiska och mentala tillstånd. Detta är ett kosttillskott.

När?
Aloe har varit känt för sina välgörande egenskaper i tusentals år. Det är en skattkammare av aktiva föreningar som stödjer kroppens funktion på många nivåer. Denna effekt förstärks av närvaron av honung och oregano i kompositionen. Produkten innehåller inte bara saften och fruktköttet av aloe från Mexiko, utan också välgörande honung och oreganoörtextrakt - alla dessa ingredienser är en naturlig källa till antioxidanter.

Hur värdefull är aloe vera?

Mycket! Det är omöjligt att överskatta dess multiriktade välgörande effekt!
Antioxidanterna som finns i fruktköttet och juicen från denna växt stöder funktionen hos hjärtat och blodkärlen och hjälper till att bibehålla normala kolesterolnivåer.

Men det är bara början på fördelarna med aloe vera!
Riken av aktiva ingredienser hjälper till att stödja kroppens immunitet och hjälper till att bekämpa infektioner bakteriell, viral och svamp.
Aloe bidrar också till att bibehålla normal tarmfunktion och regelbundna tarmrörelser, tack vare sitt innehåll av naturlig prebiotika som hjälper till att säkerställa en fördelaktig bakteriebalans i tjocktarmen.
Dessutom stöder den leverns arbete och avgiftning av kroppen och hjälper till att bibehålla dess korrekta tillstånd, kroppsvikt och blodsockernivåer.
Riken på aminosyror - en värdefull byggsten av proteiner, inklusive kollagen - stöder sårläkning

Honung och oregano stödjer synergistiskt de fördelaktiga egenskaperna hos aloe vera!
Honung ger värdefull energi, bygger och reglerar ingredienser, hjälper till att upprätthålla kroppens fysiska och mentala tillstånd. Det är en källa till antioxidanter, enzymer, vitaminer och mineraler. Det stöder i första hand funktionerna i matsmältningskanalen, immunsystemet och det kardiovaskulära systemet.
Honung stöder också regenereringen av kroppen efter intensiv fysisk och mental ansträngning; det är värdefullt för personer som utsätts för kronisk stress.
Tillsatsen av honung förbättrar upptaget av mineraler och vitaminer i produkten.
Oregano ört stöder verkan av aloe vera i regenereringsprocesserna av skadade vävnader, hjälper till att lugna ner kroppen.

Ingredienser: aloejuice med fruktkött (Aloe vera), multifloral honung, oregano örtextrakt (Origanum vulgare), surhetsreglerande medel - citronsyra.

Näringsvärde per 100 ml:
Energi 22 kcal/94kJ
Protein <0,3 g
Kolhydrater 5,3 g
Fett <0,1 g

Dosering: 25 till 50 ml en gång om dagen före måltid. Skaka varje gång före användning.

Förvaring: Förvara produkten i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Efter öppnande, förvara i kylskåp och konsumera inom 30 dagar. Skydda mot direkt solljus. På grund av att DuoLife kosttillskottet är en naturlig produkt kan smaken och konsistensen av dess individuella partier variera beroende på säsong och de råvaror som används för produktionen. Eventuell fällning bildas av naturliga ingredienser och är en process som är typisk för sådana produkter. För att eliminera sediment, skaka före konsumtion.

OBS!
Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i preparatet. Använd inte under graviditet eller amning samt till barn. Rådgör alltid med din läkare.

Bäst före: 13.05.2024
Batch nr:A15Z14

Objektsnr 609182854

Visningar 116

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 19 okt 17:04

Aloe ( Aloe Vera) 750ml

Pris

299 kr
Annonsen är avslutad

SpindelRetroButik

Hjo, Sverige

5.0

SpindelRetroButik

Företag

Toppsäljare

4 587 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?