Beskrivning

Boswellia - Boswellia serrata 100 kapslar x 500g

Boswellia serrata är ett välkänt träd som ofta finns med som ingrediens i tillskott för lederna.Varje kapsel Boswellia innehåller Boswellia serrata och är standardiserad till 60 % boswellinsyra. Det är just boswellinsyran som anses vara det verksamma ämnet som stödjer ledhälsan. Detta är ett kosttillskott.

Vad är Boswellia?

Boswellia är ett litet träd som trivs i bland annat Indien och Afrika. Hartsen på trädet har länge använts som rökelse i både medicinska och religiösa sammanhang. Denna harts från Boswelliaträdet kallas även Frankincense eller olibanum och är vanlig i eteriska oljor. Doften är något kryddig och har en lugnande effekt. Boswellia använts under lång tid i olika kulturer bland annat i Ayurveda och trädet uppskattas än idag för sina positiva egenskaper.

Vad är boswellia bra för?

Boswellia Serrata är ett välkänt träd i Indien där den länge använts av hinduer inom ayurveda som rökelse och som hjälp vid olika inflammationer. Det är just boswellinsyran som anses vara det verksamma ämnet som stödjer ledhälsan.

Finns det några biverkningar med boswellia?
Det finns inga kända biverkningar på Boswellia så länge följs dosering, därför som med alla tillskott är det viktigt att följa den rekommenderade doseringen.

Tips!
Boswellia kan användas tillsammans med andra ämnen som curkumin och MSM. Alla de ämnen är positiva för normal ledrörlighet.

Ingredienser: 500 mg Boswellia serrata extrakt standardiserat till 60 % boswellinsyra, cellulosa kapsel.

Den rekommenderade dagliga intaget (3 kapslar) innehåller:
1500mg extrakt av Boswellia serrata

Dosering: 1 kapsel 2-3 gånger om dagen.

Förvaring: förvara i en sluten behållare i rumstemperatur, utom räckhåll för små barn. Skydda mot ljus och fukt.

Ursprungsland: Kina

OBS!
Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i preparatet. Använd inte under graviditet eller amning samt till barn.

Bäst före: 11/2024

Objektsnr 609585077

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 19 okt 17:04

Boswellia - Boswellia serrata 100 kapslar x 500g

Pris

139 kr
Annonsen är avslutad

SpindelRetroButik

Hjo, Sverige

5.0

SpindelRetroButik

Företag

Toppsäljare

4 591 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Du kanske gillar någon av dessa?

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?