Beskrivning

Fiber 750ml

Fiber är ett kosttillskott i flytande form, som innehåller ett komplex av lösliga kostfibrer, härrörande från så många som 4 källor och patenterade, märkesvaror av växtextrakt: ASTRAGIN® - bidrar till absorptionen av näringsämnen från mag-tarmkanalen och BOSWELLIN® * .Produkten innehåller naturliga råvaror av högsta kvalitet och är en rik källa till kostfiber. Detta är ett kosttillskott.

När?
Kostfiber fyller en mycket viktig näringsfunktion, även om den inte smälts i matsmältningskanalen och inte tas upp i blodomloppet. Det utövar dock ett mycket positivt inflytande på många metaboliska och fysiologiska processer i människokroppen och ingår i den så kallade prebiotika (1–5). Kosttillskott Fiber är avsett att användas som ett komplement till en varierad och balanserad kost.

Ingredienser: äppeljuice, äppelmos, citronfruktjuice från koncentrerad juice, SUNFIBER®** - en patenterad formel av lösliga fibrer från indisk guarböna (Cyamopsis tetragonolobus) (galaktomannanfiber), FIBREGUM™*** - en patenterad formel av löslig akaciafiber, yuzu-fruktjuice (Citrus junos), citrusfruktpektin, BOSWELLIN®* - patentskyddad formel av indiskt (Boswellia serrata) 10:1 standardiserad till 30 % innehåll av boswellinsyror, konjacrotextrakt (Amorphophallus konjac) standardiserad till 95 % innehåll av glucomannan, ASTRAGIN® - en patenterad formel av (Panax notoginseng) och astragalus (Astragalus membranaceus) extrakt.

* BOSWELLIN® är ett varumärke som tillhör Sabinsa Europe GmbH,
** SUNFIBER® är ett registrerat varumärke som tillhör Taiyo Kagaku Co., Ltd
* FIBREGUM™ är ett varumärke som tillhör Nexir

Den rekommenderade dagliga portionen ( 50ml) innehåller:

Sunfiber®** 3,6 g
FIBREGUM™*** 1 g
Citrusfruktpektin 150 mg
Boswellin®* 100 mg
Konjac rotextrakt 50 mg
AstraGin® 35 mg
Totalt innehåll av kostfiber 4,3 g

Dosering: Vuxna över 18 år: 50 ml dagligen med måltid. Det rekommenderas att dricka ett extra glas vatten eller annan dryck.

Det bör finnas ett intervall mellan medicin intag och intag av en del fiber, eftersom mat som är rik på fiber kan minska upptaget av läkemedel från matsmältningskanalen.

Läkemedel rekommenderas att tas 1 timme före eller minst 2 timmar efter fiberintag.

Förvaring: Förvara produkten i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Efter öppnande, förvara i kylskåp och konsumera inom 30 dagar. Skydda mot direkt solljus. På grund av att DuoLife kosttillskottet är en naturlig produkt kan smaken och konsistensen av dess individuella partier variera beroende på säsong och de råvaror som används för produktionen. Eventuell fällning bildas av naturliga ingredienser och är en process som är typisk för sådana produkter. För att eliminera sediment, skaka före konsumtion.

OBS!
Överskrid inte det rekommenderade dagliga intaget. Produkten ska alltid tas med rätt mängd vätska, eftersom för lite vätska kan orsaka förstoppning.

Använd ej vid överkänslighet mot någon av produktens ingredienser. Vid befintliga kroniska sjukdomar, såväl som vid intag av mediciner, bör en läkare konsulteras innan produkten används. Använd inte produkten för personer under 18 år, gravida och ammande kvinnor.

Bäst före: 03/02 2024

Objektsnr 610124843

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 19 okt 17:04

Fiber 750ml

Pris

399 kr
Annonsen är avslutad

SpindelRetroButik

Hjo, Sverige

5.0

SpindelRetroButik

Företag

Toppsäljare

4 587 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?