Beskrivning

Medical Formula ProSelect® 60 kapslar

Medical Formula ProSelect® ett kosttillskott baserat på naturliga ingredienser och en patentskyddad formel av antioxidanter som bidrar till att skydda celler mot oxidativ stress. Kapslar har fördröjd frisättning som förbättrar absorptionen av aktiva substanser. Detta är ett kosttillskott.

Medical Formula ProSelect® innehåller extrakt från växter och svampar med ett brett spektrum av aktivitet: produkten bidrar till kroppens välmående, hjärtats arbete, blodkärlens samt leverns funktioner. Riken av antioxidantpolyfenoler och polysackarider bidrar till att bibehålla kroppens optimala tillstånd och bidrar till att upprätthålla dess naturliga skyddande barriär och hjälper till att skydda celler från fria radikaler och gifter.

När?
Det mänskliga immunförsvaret är nästan perfekt när det gäller att hantera hot. Men för att fungera effektivt krävs ett gott allmäntillstånd för kroppen. I en situation med fysisk och mental ansträngning, överansträngning, stress eller felaktig kost, försämras kroppens tillstånd, vilket resulterar i nedsatt immunförsvar och frekventa infektioner. I det här fallet fungerar tillskott som ett komplement till kosten. Störningar av immunmekanismer och oxidativ stress är också grunden till hälsoproblem och åldrande av kroppen; den destruktiva effekten av fria syreradikaler försämrar funktionerna i huden, blodkärlen, hjärtat, påverkar nivån av socker och kolesterol i blodet negativt och bidrar till degenerering av neuroner (1–3).

Hur?

Medical Formula ProSelect® förser kroppen med värdefulla antioxidanter som finns i ört- och frukt- och grönsaksextrakt, vilket bidrar till att upprätthålla den i bästa skick. Dessutom bidrar de aktiva föreningarna som finns i preparatet, såsom acetogeniner, oxyindolalkaloider, amygdalin och betaglukaner till att upprätthålla en normal funktion av immunförsvar och även tarmens naturliga bakterieflora.

Bäst före: 30.09.2024

Objektsnr 610125150

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 19 okt 17:04

Medical Formula ProSelect® 60 kapslar

Pris

289 kr
Annonsen är avslutad

SpindelRetroButik

Hjo, Sverige

5.0

SpindelRetroButik

Företag

Toppsäljare

4 587 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Du kanske gillar någon av dessa?

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?