Beskrivning

Resveratrol forte, 250 mg kapslar

Ämnet resveratrol tillhör gruppen växtpolyfenoler som återfinns bland annat i skalet på röda vindruvor, i kakaobönan, i vissa bär och nötter samt Parkslide rot( Reynoutria japonica). Resveratrol fungerar som en antioxidant - hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress och förhindrar cellernas åldrande. Detta produkt är ett kosttillskott.

Resveratrol är ett ämne av vegetabiliskt ursprung. Den isolerades först 1940 från en växt som heter veratrum grandiflorum. Sedan dess har växtens närvaro i cirka 70 växtarter bekräftats. Mörka druvor är mest kända för sitt resveratrol innehåll, med den högsta mängden resveratrol som finns i skalet och fröna. Ämnent finns även i i kakaobönan, i vissa bär och nötter samt Parkslide rot( Reynoutria japonica).

Resveratrol tillhör en grupp föreningar som kallas polyfenoler. Liksom många av dess företrädare har resveratrol också egenskaper som tillskrivs fytonäringsämnen (ämnen av vegetabiliskt ursprung, vars syfte är att skydda växten mot patogener, t.ex. virus och svampar).

Tyvärr kan Resveratrol konsumtion i alltför stora mängder resultera i en onormal mängd albumin och bilirubin i blodplasman, en minskning av antalet vita och röda blodkroppar. Dessutom kan det leda till svängningar i aptiten och viktminskning.

De viktigaste aktiva substanserna som används i detta preparat är resveratrol och piperin (erhållen från svartpepparextrakt), som fungerar synergistiskt.

Ingredienser: 250mg trans- resveratrol ( Parkslide-extrakt), 10mg svartpepparextrakt (95% piperin). Cellulosa kapsel.

Dosering: 1 kapsel, 1-3 gånger dagligen i samband med måltid.

Rekommenderat dagligt portion (3 kapslar):
750mg trans- resveratrol
30mg -svartpepparextrakt

Förvaring: Förvara i en sluten behållare i rumstemperatur, utom räckhåll för små barn. Skydda mot ljus och fukt.
OBS!
Personer som tar medicin får endast konsumera produkten under överinseende av en läkare.

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i preparatet. Använd inte under graviditet eller amning samt till barn.

Bäst före:04/2024
Batch nr: 0822P

Objektsnr 610194087

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 19 okt 17:05

Resveratrol forte, 250 mg kapslar

Pris

143 kr
Annonsen är avslutad

SpindelRetroButik

Hjo, Sverige

5.0

SpindelRetroButik

Företag

Toppsäljare

4 591 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Du kanske gillar någon av dessa?

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?