Beskrivning

Spirulina 300 tabletter x 500 mg EKO

Spirulina är namnet för en grönblå alg som växer i det varma vattnet i sjöar i Afrika och Central- och Sydamerika. Det är också speciellt uppfödd där, eftersom det finns en stor efterfrågan på denna växt, som används vid tillverkning av kosmetika, och i form av pulver eller kapslar säljs som ett kosttillskott. Detta är ett kosttillskott.

Näringsämnen i Spirulina

Spirulina är en av de äldsta livsformerna på jorden. Det huvudsakliga näringsämnet i den är 60-70% protein. Den innehåller alla 8 essentiella aminosyror, dvs de som vi måste förse med mat. Detta gör spirulina till en bra proteinkälla. Algen innehåller även viktiga vitaminer och mineraler, vitamin A, B1, B2, B6, järn, kalcium, antioxidanter och enzymer. Dessutom innehåller spirulina klorofyll och fytocyanin.

Varför Spirulina EKO från Rainforest Foods
*Rainforest Foods 100 % naturliga , rena ingredienser
*Jordföreningens ekologiska certifikat
*Lämplig för veganer och vegetarianer
*50 dagars tillskott

Rainforest Foods spirulina kommer från ekologiska gårdar på en av öarna i Sydkinesiska havet. Gårdsdammar innehåller naturligt filtrerat vatten. Efter att ha erhållit rätt densitet skördas spirulina och torkas på ett lämpligt sätt, vilket skyddar den från förlust av näringsvärde.

Det ekologiska certifikatet är en garanti för att produkten inte är förorenad med rester av bekämpningsmedel, insektsmedel eller herbicider. För din hälsas skull är det värt att välja produkter med ett ekologiskt certifikat.

Ingredienser:
Aktiv ingrediens i 1 tablett:
Ekologisk Spirulina / Arthrospira platensis: 500 mg

Aktiv ingrediens i 6 tabletter:
Ekologisk Spirulina / Arthrospira platensis: 3000 mg

Dosering: upp till 6 tabletter med vatten, helst 30 minuter före måltid.

Förvaring: förvaras utom räckhåll för små barn. Ej i direkt solljus.Tort och svalt.
OBS!
Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i preparatet. Gravida samt ammade mödrar bör kontakta en läkare före användning av produkten. Använd ej till barn. Rådgör alltid med din läkare.

Bäst före:02/2024
Batch nr 211583

Objektsnr 615384010

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 22 dec 19:25

Spirulina 300 tabletter x 500 mg EKO Kosttillskott

Pris

199 kr

SpindelRetroButik

Hjo, Sverige

5.0

SpindelRetroButik

Företag

Toppsäljare

4 587 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?